reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Znalazłam takie coś w necie..

Załączniki

• Screenshot_20191231-153952_Chrome.jpg
    Screenshot_20191231-153952_Chrome.jpg
    257,3 KB · Wyświetleń: 104
Ciekawe. Podobno mdłości na początku ciąży "chronią " przed poronieniem 🤔🤔🤔
Ja w sumie miałam niedużo problemów żołądkowych. Mdłości na początku, teraz znacznie rzadziej. No i wymiotowałam tylko trochę. Ale w sumie czytałam tyle wpisów dziewczyn, które urodziły dzieci a ciążę przechodziły bezobjawowo, że nie wiem czy się martwić czy nie 😬 chyba nie będę się martwić, bo po co stresy generować 🙈

Ej laski, c'mon! Śmiejecie się z tej dziewczyny, a same nie jesteście lepsze, tyle że Wy jedna przez drugą schizujecie czy to ze nie rzygacie dalej niż widzicie jest złym objawem i czy to, że cycki przestały bolec znaczy że na bank jest cos nie tak?

W nowym roku życzę Wam mniej zgryzliwosci i więcej miłości.
I dużo więcej pozytywnego myślenia i mniej czarnych myśli.

Ooo przepraszam, takim użytkownikom mam ogromną ochotę strzelać ostrzeżeniami chociażby za zalewanie forum zdjęciami w piętnastu różnych światłach, kontrastach, z szybką, bez szybki, takich, srakich, owakich. To bynajmniej nie jest wyśmiewanie się. Też sporo osób wsiadło na mnie kiedy gdzieś napisałam, że nakręcanie się i robienie dookoła testów psychotycznej atmosfery robi nam więcej szkody niż pożytku. Nie umiem inaczej nazwać wrzucania dzień w dzień, od 21 grudnia, takich ilości zdjęć na czterech różnych wątkach.

Ej laski, c'mon! Śmiejecie się z tej dziewczyny, a same nie jesteście lepsze, tyle że Wy jedna przez drugą schizujecie czy to ze nie rzygacie dalej niż widzicie jest złym objawem i czy to, że cycki przestały bolec znaczy że na bank jest cos nie tak?

W nowym roku życzę Wam mniej zgryzliwosci i więcej miłości.
I dużo więcej pozytywnego myślenia i mniej czarnych myśli.
Ale przecie już wcześniej jej pisałam jak u nas jeszcze była że ma odpuścić
To nie jest ze sie nasmiewamy z niej tylko z tego że my tu jej swoje a ona i tak swoje

reklama
Do góry