reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Znalazłam takie coś w necie..

Załączniki

• Screenshot_20191231-153952_Chrome.jpg
    Screenshot_20191231-153952_Chrome.jpg
    257,3 KB · Wyświetleń: 98
Ciekawe. Podobno mdłości na początku ciąży "chronią " przed poronieniem 🤔🤔🤔
Ja w sumie miałam niedużo problemów żołądkowych. Mdłości na początku, teraz znacznie rzadziej. No i wymiotowałam tylko trochę. Ale w sumie czytałam tyle wpisów dziewczyn, które urodziły dzieci a ciążę przechodziły bezobjawowo, że nie wiem czy się martwić czy nie 😬 chyba nie będę się martwić, bo po co stresy generować 🙈

Ej laski, c'mon! Śmiejecie się z tej dziewczyny, a same nie jesteście lepsze, tyle że Wy jedna przez drugą schizujecie czy to ze nie rzygacie dalej niż widzicie jest złym objawem i czy to, że cycki przestały bolec znaczy że na bank jest cos nie tak?

W nowym roku życzę Wam mniej zgryzliwosci i więcej miłości.
I dużo więcej pozytywnego myślenia i mniej czarnych myśli.

Ooo przepraszam, takim użytkownikom mam ogromną ochotę strzelać ostrzeżeniami chociażby za zalewanie forum zdjęciami w piętnastu różnych światłach, kontrastach, z szybką, bez szybki, takich, srakich, owakich. To bynajmniej nie jest wyśmiewanie się. Też sporo osób wsiadło na mnie kiedy gdzieś napisałam, że nakręcanie się i robienie dookoła testów psychotycznej atmosfery robi nam więcej szkody niż pożytku. Nie umiem inaczej nazwać wrzucania dzień w dzień, od 21 grudnia, takich ilości zdjęć na czterech różnych wątkach.

Ej laski, c'mon! Śmiejecie się z tej dziewczyny, a same nie jesteście lepsze, tyle że Wy jedna przez drugą schizujecie czy to ze nie rzygacie dalej niż widzicie jest złym objawem i czy to, że cycki przestały bolec znaczy że na bank jest cos nie tak?

W nowym roku życzę Wam mniej zgryzliwosci i więcej miłości.
I dużo więcej pozytywnego myślenia i mniej czarnych myśli.
Ale przecie już wcześniej jej pisałam jak u nas jeszcze była że ma odpuścić
To nie jest ze sie nasmiewamy z niej tylko z tego że my tu jej swoje a ona i tak swoje

reklama
Do góry