reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hmm i to jest niepotrzebne nakręcanie się. To współczuje mamie ze nie opuszczała toalety a Ty się ciesz ze nie wymiotujesz. Już nie raz pisałam U mnie dwie ciąże - zero mdłości i wymiotów. Tylko brak @ był objawem ciąży a później brzuch.
❤️❤️ wiecie jak to jest... w nocy nie moglam spać, jeszcze bardziej czarne myśli mi sie nakręcały...
w sumie jak rano poszlam pod prysznic to widzialam duże żyły na pieriach, mimo ze sa mniej opuchnięte to „żylaste” . Tylko Zero bolu brzucha, zero mdłosci ale widocznie moze tak byc..moze poród tez będzie lekki skoro tak bezobjawowo mi to idzie 🤣 Juz dzwonilam do przychodni zeby przyspieszyc wizyte ale najszybsza jest na piątek, wiec i tak jestem juz zapisana...

reklama
Cudownie Dziewczyny, dobre wiadomości na koniec roku 😍💪

Może któraś z Was orientuje się (uwaga, wjeżdża off-topic) co zrobić ze szczekającym psem sąsiada? W skrócie, sąsiadka ma dwa psy (kota, papugi, żółwia, chomika, eeee makarena), jeden do owczarkowaty ziom do rany przyłóż, a drugi... to czarna, nieduża suczka z piekła rodem. Jako, że nikt nie poświecił jej wychowaniu odpowiedniej ilości czasu, cierpliwości i konsekwencji, pies rozszarpałby wszystko co się rusza, niezależnie czy jest to mój ważący 9kg prawieterrier, czy chłop 2x2. Cały dzień zwierzęta siedzą zamknięte w domu same, a ona szczeka non stop. Nawet zastanawiam się, jak to możliwe, że ona nie jest zmęczona tym jazgotem. Rozmawiałam z właścicielką, no ale ona tylko płacze że sobie nie radzi, że czasu nie ma, że psychotropy na tego psa nie działają, i takie takie. Nie wiem czy nie oszaleję, bo odkąd jestem na L4 ta suczka szczeka codziennie, od bladego świtu do wieczora 😶

❤❤ wiecie jak to jest... w nocy nie moglam spać, jeszcze bardziej czarne myśli mi sie nakręcały...
w sumie jak rano poszlam pod prysznic to widzialam duże żyły na pieriach, mimo ze sa mniej opuchnięte to „żylaste” . Tylko Zero bolu brzucha, zero mdłosci ale widocznie moze tak byc..moze poród tez będzie lekki skoro tak bezobjawowo mi to idzie 🤣 Juz dzwonilam do przychodni zeby przyspieszyc wizyte ale najszybsza jest na piątek, wiec i tak jestem juz zapisana...
I znów się wtrącę. Brak objawów nie swiadczy ze poród będzie lekki :) :) ale u Ciebie będzie inaczej 🤗🤗🤗
Rozumiem, ze się denerwujesz. Ale u mnie dla
Odmiany jak serduszko przestało bić o czym nie miałam pojęcia to objawy dalej miałam. Nie ma reguły. W zdrowych ciążach zero objawów a w pozamacicznej i przy poronieniu były :(

Może któraś z Was orientuje się (uwaga, wjeżdża off-topic) co zrobić ze szczekającym psem sąsiada? W skrócie, sąsiadka ma dwa psy (kota, papugi, żółwia, chomika, eeee makarena), jeden do owczarkowaty ziom do rany przyłóż, a drugi... to czarna, nieduża suczka z piekła rodem. Jako, że nikt nie poświecił jej wychowaniu odpowiedniej ilości czasu, cierpliwości i konsekwencji, pies rozszarpałby wszystko co się rusza, niezależnie czy jest to mój ważący 9kg prawieterrier, czy chłop 2x2. Cały dzień zwierzęta siedzą zamknięte w domu same, a ona szczeka non stop. Nawet zastanawiam się, jak to możliwe, że ona nie jest zmęczona tym jazgotem. Rozmawiałam z właścicielką, no ale ona tylko płacze że sobie nie radzi, że czasu nie ma, że psychotropy na tego psa nie działają, i takie takie. Nie wiem czy nie oszaleję, bo odkąd jestem na L4 ta suczka szczeka codziennie, od bladego świtu do wieczora 😶
Już wiem ze mnie by to bardzo denerwowało ale ja za bardzo tolerancyjna nie jestem 🙄🙄 chce mieć spokój to czemu sasiad czy pies sąsiada miałby mi to zakłócić?! Mnie wszystko denerwuje.
wspolczuje. Skoro pies cały dzień dzień sam w domu bez pani to pewnie dlatego takI jazgot.

reklama

Nie wiem czy w pl jest
W Niemczech koleżanka miała też taki problem tylko że jej piesełek był z tych co szczekaja nawet na swój własny cień
Sa dostępne antyszczekowe obroże
Jak pies szczęka ona wydaje dźwięki które ludź nie słyszy a piesełek tak

Do góry