Ciężko jest jeszcze pracuje wśród samych palaczy w biurzeA jak samopoczucie teraz? Popalasz?
Ja wiem ze nie Daj Boże okaże się w piątek ze nici z ciąży to do wieczora wypale paczkę
reklama
U
użytkownik 192
Gość
Ja nie nawidze piwa i w sumie żadnego alkoholu. Chciałabym palić tak ze tylko przy jakimś piwku czy winku. Ale skoro nie lubię to pale bez alkoholu I zdecydowanie za dużo palilamJa też palacz, może w ciągu dnia kilka wypalałam ale przy piwku.. ojojoj
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
U mnie na. Nfz terminy na marzec a jak zapytalam kiedy prywatnie to na 14 stycznia ale później juz kolejne wizyty na nfz. Tu pracowała moja lekarka do ktorej mialam zaufanie. Niestety nie miala uprawnień na usg bo pewnie by od razu zobaczyła ze cos nie tak. Teraz jest za nia inny lekarz podobno spoko.... Zobaczy sie. A do tego prywatnie to on mnie diagnozowal. Poprowadził. Umówił wizytę w hospicjum bylam dwa dni pozniej. Nawet jak mialam amnio ( jego ojciec mi pobierał tez ginekolog) to byl ze mna rozmawiał. Dzwonił pytał sie. Nawet bez zapisu kazał przyjść. Pacjentek czarno a on do mnie zapraszam. Po robił zdj syna w 3d sprawdził bliznę ( nikt nigdy mi nie sprawdzał) . byl jak mialam miec cięcie. Nawet teraz dzwonilam jak wyszły 2 krechy. Poradził zrobic bete i przyrost i kazał przyjść na usg. Takze do niego mam full zaufanie.
U
użytkownik 192
Gość
Oj to współczuje.Ciężko jest jeszcze pracuje wśród samych palaczy w biurze
Ja wiem ze dla kobiety do rzucenia palenia nie ma większej motywacji niż ciąża ale czasami ta myśl ze się pociągnie choć raz...
DokładnieOj to współczuje.
Ja wiem ze dla kobiety do rzucenia palenia nie ma większej motywacji niż ciąża ale czasami ta myśl ze się pociągnie choć raz...
U
użytkownik 192
Gość
Ale udało mi się i w pierwszej i drugiej ciąży w ogóle nie palić, zawzielam się i po prostu się bałam wiec teraz tez dam radę. Ciekawe czy znów będą tak głupia i wrócę do palenia czy jak się zarzekałam Ze po trzecim juz na pewno nie będę palić
WiolaWo
Fanka BB :)
Eee ze mnie palacz marny ale fajki cały czas mam w kieszeniOj to współczuje.
Najgorzej jak Idziesz z psem... Ech...
WiolaWo
Fanka BB :)
A wracamy w głupi sposób.. A jednego do piwka... A dwa aco tam nic się nie stanieCiekawe czy znów będą tak głupia i wrócę do palenia czy jak się zarzekałam Ze po trzecim juz na pewno nie będę palić
U mnie sezon na palenie konkretne to jest wiosna lato kiedy mam u siebie ruch w pracy (sklep rowerowy z serwisem) jak sobie dziubiesz przy rowerze to aż grzech nie zapalic
A teraz mówię że mi zimno wychodzić specjalnie na dymka
Ja w poprzedniej ciąży nie tyle co palilam ale tam se raz czy dwa pociaglam a że nie karmiąca byłam szybko wróciłam do paleniaAle udało mi się i w pierwszej i drugiej ciąży w ogóle nie palić, zawzielam się i po prostu się bałam wiec teraz tez dam radę. Ciekawe czy znów będą tak głupia i wrócę do palenia czy jak się zarzekałam Ze po trzecim juz na pewno nie będę palić
reklama
U
użytkownik 192
Gość
Ja w poprzedniej ciąży nie tyle co palilam ale tam se raz czy dwa pociaglam a że nie karmiąca byłam szybko wróciłam do palenia
Ostatnio edytowane przez moderatora: