reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dzien dobry. Siedze w pracy i niemoge sie doczekac 14. Dzis rezygnuje ze zlobka dla malej i do konca czyli do 11 stycznia bede na samych drugich zmianach bo wtedy sie wymijamy z mezem i on bedzie z mala a zeby juz nie placic za styczen a potrm to juz ja bede w domu.
Czy wam tez sie tak chce jesc. Co zjem to jestem glodna i wtedy mnie muli z glodu dzis juz jak tylko przyszlam do pracy to wciagnelam swie bulki i czekam zeby isc na przerwe i dalej cos zjesc

Dzień dobry Dziewczęta, jak Wasz poniedziałek? Okrutnie nie lubię tej przestrzeni czasowej między świętami i Sylwestrem, nigdy nie wiem jaki jest dzień tygodnia ani co się dzieje dookoła. Plecy bolą mnie okrutnie, krzywo spałam i mam efekt. W dodatku rośnie mi ósemka, znowu 😭 Żeby było śmieszniej, w styczniu byłam umówiona na chirurgiczne usuwanie obu dolnych ósemek które od liceum nie raczyły pojawić się na zewnątrz, no to se poszłam 😆

Przy mojej drugiej biochemicznej mój syn przytulił
Się do brzucha i mówił „masz tam dzidzie”.
a ja ze nie choć test był pozytywny ale czułam ze będzie biochemiczna. Za dwa dni @ syn podszedł położył głowę na brzuchu „nie ma juz dzidzi”.
Nie wiedziałam jak się nazywam. Szok.
Dzieci to jednak czują takie rzeczy ;)

Dzień dobry Dziewczęta, jak Wasz poniedziałek? Okrutnie nie lubię tej przestrzeni czasowej między świętami i Sylwestrem, nigdy nie wiem jaki jest dzień tygodnia ani co się dzieje dookoła. Plecy bolą mnie okrutnie, krzywo spałam i mam efekt. W dodatku rośnie mi ósemka, znowu [emoji24] Żeby było śmieszniej, w styczniu byłam umówiona na chirurgiczne usuwanie obu dolnych ósemek które od liceum nie raczyły pojawić się na zewnątrz, no to se poszłam [emoji38]

Dzień doberek, mnie również w plecach łupie a dokładnie w krzyżu :(
Czekam w kolejce na pierwsze usg 🤩
Spałam dziś 12 godzin! Czuje się jak nowo narodzona ale dopadły mnie dziwne sny i rano musiałam dojść do siebie po tych przeżyciach.

Współczuje bólu zęba, chyba nie ma nic gorszego - ząb i ucho :( oby szybko minęło

Witajcie dziewczyny. Rzadko się udzielam, ale cały czas czytam co u Was :)
W czwartek zaczęłam 8 tydzień, 3.01 mam wizytę, nie mogę się doczekać, choć strasznie się boję 😱
Wczoraj miałam gorszy dzień, spać nie mogę w nocy, budzę się o 1 i koniec, w dzień choćbym chciała to nie mogę.. Ciągle bolą mnie plecy, ciągle chce mi się wymiotować 🤢 Musiałam się Mężowi wypłakać w rękaw 😁
Życzę wam cudownego poniedziałku! 😘

reklama
Cześć kochane [emoji112]
Od jakiegoś czasu Was czytam i sama muszę się pochwalić, że jestem w ciąży. Już miałam okazję zobaczyć moją małą fasolkę, następną wizytę mam 2 stycznia. Dzisiaj byłam na podstawowych badaniach i czekam na wyniki. Przewidywany termin porodu mam na 17 sierpnia [emoji6]

Miłego dnia Wam życzę [emoji169]
IMG_20191220_145609.jpeg
1970-01-01%2001.00.00%2037.jpeg

Do góry