reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dzien dobry. Siedze w pracy i niemoge sie doczekac 14. Dzis rezygnuje ze zlobka dla malej i do konca czyli do 11 stycznia bede na samych drugich zmianach bo wtedy sie wymijamy z mezem i on bedzie z mala a zeby juz nie placic za styczen a potrm to juz ja bede w domu.
Czy wam tez sie tak chce jesc. Co zjem to jestem glodna i wtedy mnie muli z glodu dzis juz jak tylko przyszlam do pracy to wciagnelam swie bulki i czekam zeby isc na przerwe i dalej cos zjesc

Dzień dobry Dziewczęta, jak Wasz poniedziałek? Okrutnie nie lubię tej przestrzeni czasowej między świętami i Sylwestrem, nigdy nie wiem jaki jest dzień tygodnia ani co się dzieje dookoła. Plecy bolą mnie okrutnie, krzywo spałam i mam efekt. W dodatku rośnie mi ósemka, znowu 😭 Żeby było śmieszniej, w styczniu byłam umówiona na chirurgiczne usuwanie obu dolnych ósemek które od liceum nie raczyły pojawić się na zewnątrz, no to se poszłam 😆

Przy mojej drugiej biochemicznej mój syn przytulił
Się do brzucha i mówił „masz tam dzidzie”.
a ja ze nie choć test był pozytywny ale czułam ze będzie biochemiczna. Za dwa dni @ syn podszedł położył głowę na brzuchu „nie ma juz dzidzi”.
Nie wiedziałam jak się nazywam. Szok.
Dzieci to jednak czują takie rzeczy ;)

Dzień dobry Dziewczęta, jak Wasz poniedziałek? Okrutnie nie lubię tej przestrzeni czasowej między świętami i Sylwestrem, nigdy nie wiem jaki jest dzień tygodnia ani co się dzieje dookoła. Plecy bolą mnie okrutnie, krzywo spałam i mam efekt. W dodatku rośnie mi ósemka, znowu [emoji24] Żeby było śmieszniej, w styczniu byłam umówiona na chirurgiczne usuwanie obu dolnych ósemek które od liceum nie raczyły pojawić się na zewnątrz, no to se poszłam [emoji38]

Dzień doberek, mnie również w plecach łupie a dokładnie w krzyżu :(
Czekam w kolejce na pierwsze usg 🤩
Spałam dziś 12 godzin! Czuje się jak nowo narodzona ale dopadły mnie dziwne sny i rano musiałam dojść do siebie po tych przeżyciach.

Współczuje bólu zęba, chyba nie ma nic gorszego - ząb i ucho :( oby szybko minęło

Witajcie dziewczyny. Rzadko się udzielam, ale cały czas czytam co u Was :)
W czwartek zaczęłam 8 tydzień, 3.01 mam wizytę, nie mogę się doczekać, choć strasznie się boję 😱
Wczoraj miałam gorszy dzień, spać nie mogę w nocy, budzę się o 1 i koniec, w dzień choćbym chciała to nie mogę.. Ciągle bolą mnie plecy, ciągle chce mi się wymiotować 🤢 Musiałam się Mężowi wypłakać w rękaw 😁
Życzę wam cudownego poniedziałku! 😘

reklama
Cześć kochane [emoji112]
Od jakiegoś czasu Was czytam i sama muszę się pochwalić, że jestem w ciąży. Już miałam okazję zobaczyć moją małą fasolkę, następną wizytę mam 2 stycznia. Dzisiaj byłam na podstawowych badaniach i czekam na wyniki. Przewidywany termin porodu mam na 17 sierpnia [emoji6]

Miłego dnia Wam życzę [emoji169]
IMG_20191220_145609.jpeg
1970-01-01%2001.00.00%2037.jpeg

Do góry