reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
My akurat jesteśmy w miejscu, gdzie ludzi jest mnóstwo.
Mnie tez ciągnie, nawet mój mówi, ze jak chce to raz mogę sobie zjechać, ale to po razie będzie jeszcze gorzej :)

Właśnie lepiej wcale niż tylko liznąć [emoji51]

Ja nie zbiczuje, bo w styczniu bede miała szanse pozjezdzac na desce i dopytam lekarza czy nie widzi przeciwwskazań [emoji16]
Jak będzie mieć „ale” to obejdę się smakiem ;-).

Mam nadzieje ze da Ci zielone światło [emoji1364][emoji1364]

Dziewczyny oszalalam i dzwonilam do ginki czu nie znajdzie sie miejsce dla wariatki na szybciutkie usg (bo wizyte mam za tydzien ale chodze zdenerwowana) [emoji23] no i sie znalazlo. 7+0 wg usg wiec dzien wiecej niz z om. Serduszko przepieknie bije i jestem spokojniejsza. Ta kuleczka wyzej to cialko zolte a nizej maluszek.

Super wieści [emoji7] rośnijcie zdrowo [emoji8]

@Wielka Mi:) bardzo mi przykro! Przytulam mocno 🥺

Gratuluję oby tak dalej niech fasolka rośnie [emoji3059]
Dziewczyny oszalalam i dzwonilam do ginki czu nie znajdzie sie miejsce dla wariatki na szybciutkie usg (bo wizyte mam za tydzien ale chodze zdenerwowana) [emoji23] no i sie znalazlo. 7+0 wg usg wiec dzien wiecej niz z om. Serduszko przepieknie bije i jestem spokojniejsza. Ta kuleczka wyzej to cialko zolte a nizej maluszek.

Hej Dziewczyny. Gratuluję wszystkich udanych wizyt! :)
@Wielka Mi :) bardzo mi przykro.. przytulam mocno.

Powiem Wam, że jestem jakaś bez sił. Mam wrażenie że ciągle mi niedobrze. Nie wiem co jeść żeby było oki. Wody też piję znikome ilości. Mam nadzieję że niedługo się to skończy bo idzie zwariować. 🤷
Plany sylwestrowe szalone. Istne kinder party :p ja z moim 14 miesięcznikiem, koleżanka z miesięczną księżniczka i przyjaciółka z podobnym terminem ciążowym co ja. Plus Meżowie. Strach pomyśleć ile piccolo pójdzie na tej imprezie :)

Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście 💟Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać 😥😓
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....

Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście 💟Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać 😥😓
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....
Kurcze nie :( :(
Ale się fajnie z Tobą pisało. Trzymaj się ciepło.

Kochana tule cie mocno. Pamiętaj po burzy wychodzi słońce.
Mam nadzieje ze w 2020 los uśmiechnie się do ciebie.
Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście [emoji738]Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać [emoji26][emoji29]

reklama
Gratuluję udanych wizyt, pięknych serduszek :) Życzę Wam z całego serca, abyście dotrwały do końca już w niezmienionym składzie (no chyba, że nowe sierpniówki się dołączą to jestem za). Żebyście się nie stresowały i cieszyły swoim pięknym stanem. Zdrówka dla Was i Waszych Fasolek, Moje Drogie ❤

Do góry