Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Odebrałam betę z 17:40, przyrost to 27 %. Myślę, że nie mam co się łudzić....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My akurat jesteśmy w miejscu, gdzie ludzi jest mnóstwo.
Mnie tez ciągnie, nawet mój mówi, ze jak chce to raz mogę sobie zjechać, ale to po razie będzie jeszcze gorzej
Ja nie zbiczuje, bo w styczniu bede miała szanse pozjezdzac na desce i dopytam lekarza czy nie widzi przeciwwskazań [emoji16]
Jak będzie mieć „ale” to obejdę się smakiem ;-).
Dziewczyny oszalalam i dzwonilam do ginki czu nie znajdzie sie miejsce dla wariatki na szybciutkie usg (bo wizyte mam za tydzien ale chodze zdenerwowana) [emoji23] no i sie znalazlo. 7+0 wg usg wiec dzien wiecej niz z om. Serduszko przepieknie bije i jestem spokojniejsza. Ta kuleczka wyzej to cialko zolte a nizej maluszek.
Dziewczyny oszalalam i dzwonilam do ginki czu nie znajdzie sie miejsce dla wariatki na szybciutkie usg (bo wizyte mam za tydzien ale chodze zdenerwowana) [emoji23] no i sie znalazlo. 7+0 wg usg wiec dzien wiecej niz z om. Serduszko przepieknie bije i jestem spokojniejsza. Ta kuleczka wyzej to cialko zolte a nizej maluszek.
Zresztą mnie samą pobolewa podbrzusze okresowo i jakoś mam najgorsze przeczucia
Kurcze nieSierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....
Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście [emoji738]Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać [emoji26][emoji29]
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....