reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Kochana jesteś super kobietką i miło było Cię wirtualnie poznać [emoji847] życzę Ci dużo szczęścia w Nowym Roku, wszystko się ułoży [emoji3590] daj znać po wizycie co i jak ciągle wierzę, że fasolka jeszcze się pojawi [emoji3059] przytulam
Gratuluję udanych wizyt, pięknych serduszek :) Życzę Wam z całego serca, abyście dotrwały do końca już w niezmienionym składzie (no chyba, że nowe sierpniówki się dołączą to jestem za). Żebyście się nie stresowały i cieszyły swoim pięknym stanem. Zdrówka dla Was i Waszych Fasolek, Moje Drogie [emoji173]

Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście [emoji738]Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać [emoji26][emoji29]
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....
Nie wiem nawet co napisać, bo nic tu nie będzie pocieszające ...
Może jest jeszcze nadzieja
Trzymaj się cieplutko [emoji8]
I nie pisz nic o wieku ,bo jak Ty stara to ja już babuleńka [emoji6]

No prosze cie bez takiego podejścia mi tu..... Nigdy nie mów nigdy. Ja jestem po 4 cc.... Z 4ciazy syn z ZE zyl godzine(cc 34/35tyg) Mowilam nigdy wiecej.... A jednak zaryzykowalam choć cholernie się boje.
Bardzo Ci dziękuję, ale już się chyba nie zdecyduję. Stara jestem, pewnie jedno dziecko jest mi pisane.

Kochana jesteś super kobietką i miło było Cię wirtualnie poznać [emoji847] życzę Ci dużo szczęścia w Nowym Roku, wszystko się ułoży [emoji3590] daj znać po wizycie co i jak ciągle wierzę, że fasolka jeszcze się pojawi [emoji3059] przytulam

Bardzo Ci dziękuję za Twoją wiarę, dużo to dla mnie znaczy ...

Rosnijcie zdrowo [emoji173]
Dziewczyny oszalalam i dzwonilam do ginki czu nie znajdzie sie miejsce dla wariatki na szybciutkie usg (bo wizyte mam za tydzien ale chodze zdenerwowana) [emoji23] no i sie znalazlo. 7+0 wg usg wiec dzien wiecej niz z om. Serduszko przepieknie bije i jestem spokojniejsza. Ta kuleczka wyzej to cialko zolte a nizej maluszek.

Sierpnióweczki Kochane, dziękuję Wam z całego serca za mega wsparcie i serducha, które mi okazałyście 💟Znam Was 10 dni a polubiłam i zżyłam się z Wami, dlatego dziś jest mi podwójnie smutno: okazało się, że moje dziecko nie istnieje no i wkrótce będę się musiała z Wami pożegnać 😥😓
Umówiłam się jeszcze na wizytę na 02 stycznia do jakiejś przypadkowej lekarki, pewnie da mi wtedy skierowanie do szpitala....
Bardzo bardzo mi przykro kochana 😘
Znam ten żal. Będzie dobrze, jesteś wspaniałą osobą, zobaczysz jeszcze się doczekacie maluszka. Bardzo mocno ściskam kciuki. Daj znac jak tylko będziesz miala ochotę. No i po tym lekarzu tez daj znac co i jak

reklama
Do góry