reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
To moja trzecie ciaza (jeden porod) i tez mam tak ponizej pepka wypchany😅

reklama
Mi też było tak cholernie zimno,jakbym miała z 40 stopni gorączki..mąż w podkoszulku po domu chodził , a ja w swetrze i na to polarowa kamizelka i nie trzęsłam się jedynie jak byłam przytulona do kaloryfera 😅 teraz już jest trochę lepiej :)

Ile tych sierpniowerk się posypało😁😁😁 no no sporo nas
Stracciatella dzięki za cień nadziei 🤗🤗🤗 ja już myślę żeby się spakować do szpitala wyprałam szlafrok🙄

Mi też było tak cholernie zimno,jakbym miała z 40 stopni gorączki..mąż w podkoszulku po domu chodził , a ja w swetrze i na to polarowa kamizelka i nie trzęsłam się jedynie jak byłam przytulona do kaloryfera 😅 teraz już jest trochę lepiej :)
Mój tez podkoszulek, dzieci tak samo krótki rękaw i im ciepło a ja się trzęsę. W sumie zawsze tak było ze im ciepło a mi zimno w domu było ale teraz to już w ogóle jakaś porażka. A nie zawsze leżę :) co po chwile coś robię, ruszam się a trzepie mną strasznie

Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
O tak ja tez mam wrażenie, ze mi wypychało brzuch. Szczególnie wieczorem 🙈

Witam nowe kobitki!
Gratulacje!

Ja 5t2d i tez mam taki wzdęty brzuch, od dwoch dni tez na dole zrobil sie wiekszy , na wadze +3kg. Mam mega apetyt.. jak tak dalej pojdzie to bedzie na koniec +30kg.
Moja mama miala podobno brzuchze mna jak na blizniaki... moze taka genetyka 😂😂

reklama
Dziewczyny nie wiem co myślec. Odebrałam wyniki bhcg i zrobiłam sobie też progesteron bo w poprzedniej ciąży od samego początku bralam duphaston a potem luteinę. I co do bety to wg kalkulatora mój wzrost to 155% (nie za dużo?) za to progesteron nie mieści się w żadnych normach. Wyszedł mi ponad 55 co jest normą dla drugiego trymestru a nie poczatkow ciazy 😱 jestem załamana a najgorsze, że ta pieprzona pierwsza wizyta dopiero w połowie stycznia 😱😞

Do góry