reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Powodzenia Kobietki na wizytach [emoji8]

Moje śniadanie dziś wylądowało w toalecie [emoji21] szarpalo mnie strasznie.
Jakby tego było mało moja córka złapała gdzieś wszy!!!
W szoku jestem ,że w tych czasach to dziadostwo występuje.
Takze od rana dezynsekcja,pranie ,trzepanie,odkurzanie ..
Masakra jakaś. Włosy ma prawie do pasa.

reklama
Wszystkim życzę powodzenia dzisiaj. I czekamy na dobre wieści.
Ja jeszcze trzy dni.
@Otulka5 super prezent!

Ja nie najlepszy mam humor, zła jestem sama nie wiem o co :(

Nie dam rady odpisać każdej z osobna ale przeczytałam wszystko więc jestem.na bieżąco. Witajcie nowe mamusie. 😉 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ale będzie się działo 😍

Znów miałam nieprzyjemny sen. Tym razem śniło mi się że zaczęłam krwawic. Po przebudzeniu bałam się pójść do łazienki. Nie wiem jak ja wytrzymam do następnej wizyty. :-(

@Kamyczkowa gratuluję.

Dziewczyny już któraś pytała czy jest nam zimno, jedna napisała ze wręcz gorąco a mnie to tak trzepie ze się ogarnąć nie mogę :( właśnie położyłam się pod ciepłym kocem a na sobie mam dwie pary skarpet bluzę i na to polar. Masakra jak mi zimno. W nocy się budziłam i cała trzęsłam z zimna, szok.

@Kamyczkowa gratuluję.

Dziewczyny już któraś pytała czy jest nam zimno, jedna napisała ze wręcz gorąco a mnie to tak trzepie ze się ogarnąć nie mogę :( właśnie położyłam się pod ciepłym kocem a na sobie mam dwie pary skarpet bluzę i na to polar. Masakra jak mi zimno. W nocy się budziłam i cała trzęsłam z zimna, szok.
Ja mam tak samo ciągle dreszcze jak pomyślę o wyjściu na zewnątrz to na samą myśl prawie zamieniam się w sopel lodu 🥶

reklama
Tak powiedzialam 🥰 taki prezent przegotowalam. Były łzy szczęścia. Jak już on zaczął tak razem skończyliśmy ❤❤

Boże jak cudownie!! Zazdroszczę !

Ja mam tak samo ciągle dreszcze jak pomyślę o wyjściu na zewnątrz to na samą myśl prawie zamieniam się w sopel lodu 🥶

A mi jest wiecznie gorąco... Nawet na dworze. Ściągam szalik, czapke.. Nie da sie wytrzymać.

Dziewczyny gratuluję wizyt! Same dobre wieści dzisiaj i oby tak dalej :)

Do góry