reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witajcie sierpniowe mamuśki, czy można dołączyć? Dopiero co się dowiedziałam o ciąży a termin wypadną na 24.08. To jeszcze bardzo wczesna ciąża, długo wyczekiwana [emoji177]

Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!
Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone
Witajcie Sierpnióweczki, życzę spokojnej, nudnej ciąży.

Przepraszam, dziewczęta, czy tylko ja tyle żrę?? Nie da się tego inaczej nazwać, moje myśli krążą tylko wokół żarcia 😆🙈

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja jestem przerażona, od 5 rano już nie śpię 😨
Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
20191217_081723~2.jpg

reklama
Jestem w drugiej ciąży i brzucha ciazowego jeszcze nie widzę, tylko jest wzdety na maksa, twardy, pod koniec dnia to wygląda na 4 msc :)) w wigilię będzie 8+1 Ale chyba jeszcze nie powiemy rodzinie. Zawsze boję się zapeszyc, w pierwszej ciąży było tak samo.. obie ciążę wyczekane i nie chcę się cieszyć za wcześnie. Taka już jestem ostrożna.

reklama
Powiedziałaś już mężowi? Jak reakcja? :D

Ja też nerwowa jak osa.. Przeczytałam o tym almette, rukoli i pomidorze.. I zjadlabym! Jem ciągle...
Tak powiedzialam 🥰 taki prezent przegotowalam. Były łzy szczęścia. Jak już on zaczął tak razem skończyliśmy ❤️❤️

Załączniki

• IMG_20191216_160455.jpg
    IMG_20191216_160455.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
  • IMG_20191216_160500.jpg
    IMG_20191216_160500.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 99
Do góry