reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
To moja trzecie ciaza (jeden porod) i tez mam tak ponizej pepka wypchany😅

reklama
Mi też było tak cholernie zimno,jakbym miała z 40 stopni gorączki..mąż w podkoszulku po domu chodził , a ja w swetrze i na to polarowa kamizelka i nie trzęsłam się jedynie jak byłam przytulona do kaloryfera 😅 teraz już jest trochę lepiej :)

Ile tych sierpniowerk się posypało😁😁😁 no no sporo nas
Stracciatella dzięki za cień nadziei 🤗🤗🤗 ja już myślę żeby się spakować do szpitala wyprałam szlafrok🙄

Mi też było tak cholernie zimno,jakbym miała z 40 stopni gorączki..mąż w podkoszulku po domu chodził , a ja w swetrze i na to polarowa kamizelka i nie trzęsłam się jedynie jak byłam przytulona do kaloryfera 😅 teraz już jest trochę lepiej :)
Mój tez podkoszulek, dzieci tak samo krótki rękaw i im ciepło a ja się trzęsę. W sumie zawsze tak było ze im ciepło a mi zimno w domu było ale teraz to już w ogóle jakaś porażka. A nie zawsze leżę :) co po chwile coś robię, ruszam się a trzepie mną strasznie

Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
O tak ja tez mam wrażenie, ze mi wypychało brzuch. Szczególnie wieczorem 🙈

Witam nowe kobitki!
Gratulacje!

Ja 5t2d i tez mam taki wzdęty brzuch, od dwoch dni tez na dole zrobil sie wiekszy , na wadze +3kg. Mam mega apetyt.. jak tak dalej pojdzie to bedzie na koniec +30kg.
Moja mama miala podobno brzuchze mna jak na blizniaki... moze taka genetyka 😂😂

reklama
Dziewczyny nie wiem co myślec. Odebrałam wyniki bhcg i zrobiłam sobie też progesteron bo w poprzedniej ciąży od samego początku bralam duphaston a potem luteinę. I co do bety to wg kalkulatora mój wzrost to 155% (nie za dużo?) za to progesteron nie mieści się w żadnych normach. Wyszedł mi ponad 55 co jest normą dla drugiego trymestru a nie poczatkow ciazy 😱 jestem załamana a najgorsze, że ta pieprzona pierwsza wizyta dopiero w połowie stycznia 😱😞

Do góry