reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

3 tydzień to faktycznie wcześnie na wizytę ale nie zmienia to faktu, że nie powinien tak Cię potraktować i wypuszczać z niczym. Uważam, że powinien dać Ci chociaż skierowanie na dupka skoro go bierzesz. Ja na Twoim miejscu poszłabym do rodzinnego i wytłumaczyła jaka jest sytuacja i powinna Ci wypisać.

Bałam się ze jak pójdę do rodzinnego to zaraz będzie gadanie a gdzie jest karta ciąży? A wczoraj mi jeszcze nie założył bo tez za wcześnie
Ale dogadałem się z moim endokrynologiem i bez problemu wystawił. Tylko muszę teraz znowu TSH i ft4 co dwa tygodnie badać

reklama
Jestem przerażona tym progesteronem.
Nie wiem jak jest z tym progesteronem Natomiast przyrostem bety się nie martw bo chyba nie ma czegoś takiego jak za duży przyrost. Mi przyroslo 183% w 48h a mam ciaze pojedyncza.

Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny.
Życzę udanych wizyt i wypatrywania pięknych serduszek.

Ja po moim rzekomym pustym jaju płodowym przestałam się już martwić. Jestem bardzo spokojna o moją ciążę po tym jak zobaczyłam jednak serduszko.

Ktoś wcześniej pisał że lekarz nie dojrzał pęcherzyka żółtkowego. Nie martwcie się dziewczyny. Dużo zależy od jakości sprzętu. Czasami po prostu pęcherzyk Jest ułożony tak że pewnych rzeczy się dojrzeć sie nie da a lekarz nie jest nieomylny:)

Nie wiem jak jest z tym progesteronem Natomiast przyrostem bety się nie martw bo chyba nie ma czegoś takiego jak za duży przyrost. Mi przyroslo 183% w 48h a mam ciaze pojedyncza.

Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny.
Życzę udanych wizyt i wypatrywania pięknych serduszek.

Ja po moim rzekomym pustym jaju płodowym przestałam się już martwić. Jestem bardzo spokojna o moją ciążę po tym jak zobaczyłam jednak serduszko.

Ktoś wcześniej pisał że lekarz nie dojrzał pęcherzyka żółtkowego. Nie martwcie się dziewczyny. Dużo zależy od jakości sprzętu. Czasami po prostu pęcherzyk Jest ułożony tak że pewnych rzeczy się dojrzeć sie nie da a lekarz nie jest nieomylny:)
Beta się nie martwię :) ważne, że rośnie ;)

reklama
Do góry