reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej. Ja też po wizycie. Serduszka jeszcze nie ma ale moja ginekolog mówi że jeszcze wcześnie (6t3d) i że na następnej wizycie powinno być. Zapisała mnie na 27 grudnia. W pierwszej ciąży też dopiero w skończonym 7 tygodniu pieknie biło serduszko.
Ja to dostałam następny termin dopiero na 17 stycznia :/

Witajcie Sierpnióweczki, życzę spokojnej, nudnej ciąży.

Przepraszam, dziewczęta, czy tylko ja tyle żrę?? Nie da się tego inaczej nazwać, moje myśli krążą tylko wokół żarcia 😆🙈
Ja jakoś nie mam apetytu w ogóle :/ ale tak jak dwie poprzednie ciąże zaczynałam z 54 kg tak teraz jest 61 kg zaczynam ale znając życie nadrobię wsio 🤣

Hej. Dwa dni temu zrobiłam test I wyszedł pozytywnie. Termin podobno na 27.08. Wizytę u gina mam 3 stycznia więc jeszcze trochę poczekam. Witam wszystkie sierpniowe przyszłe mamy. Mam nadzieję że mogę się do Was przyłączyć ? Pozdrawiam.

Termin taki sam jak u mnie :)
Nawet ten sam dzień wizyty u lekarza ;)

reklama
Witam wszystkie sierpniowe mamy. Czy mozna dolączyć Moj termin wypada na 13 sierpnia wg OM. Jestem juz po wizycie u ginelokoga wczoraj wszystko wyglada ok mam pelno badan do zrobienia w tym krzywa cukrzycowa bo w poprzedniej ciazy mialam. Nastepna wizyta 13 stycznia.
Czyje sie swietnie niemam zadnych dolegliwosci jak narazie tylko moglabym jesc i jesc i to wszystko co napotkam na swojej drodze. Planuje pracowac ile bede mogla chcialabym chociaz do wielkanocy a moze i dluzej jak dam rade w poprzrdniej ciazy bylam od poczatku na l4 a teraz mija dopiero 4 miesiec jak wrocilam do pracy wiec chce jeszcze popracowac.
Pozdrawiam wszystkich

Do góry