reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej. Ja też po wizycie. Serduszka jeszcze nie ma ale moja ginekolog mówi że jeszcze wcześnie (6t3d) i że na następnej wizycie powinno być. Zapisała mnie na 27 grudnia. W pierwszej ciąży też dopiero w skończonym 7 tygodniu pieknie biło serduszko.
Ja to dostałam następny termin dopiero na 17 stycznia :/

Witajcie Sierpnióweczki, życzę spokojnej, nudnej ciąży.

Przepraszam, dziewczęta, czy tylko ja tyle żrę?? Nie da się tego inaczej nazwać, moje myśli krążą tylko wokół żarcia 😆🙈
Ja jakoś nie mam apetytu w ogóle :/ ale tak jak dwie poprzednie ciąże zaczynałam z 54 kg tak teraz jest 61 kg zaczynam ale znając życie nadrobię wsio 🤣

Hej. Dwa dni temu zrobiłam test I wyszedł pozytywnie. Termin podobno na 27.08. Wizytę u gina mam 3 stycznia więc jeszcze trochę poczekam. Witam wszystkie sierpniowe przyszłe mamy. Mam nadzieję że mogę się do Was przyłączyć ? Pozdrawiam.

Termin taki sam jak u mnie :)
Nawet ten sam dzień wizyty u lekarza ;)

reklama
Witam wszystkie sierpniowe mamy. Czy mozna dolączyć Moj termin wypada na 13 sierpnia wg OM. Jestem juz po wizycie u ginelokoga wczoraj wszystko wyglada ok mam pelno badan do zrobienia w tym krzywa cukrzycowa bo w poprzedniej ciazy mialam. Nastepna wizyta 13 stycznia.
Czyje sie swietnie niemam zadnych dolegliwosci jak narazie tylko moglabym jesc i jesc i to wszystko co napotkam na swojej drodze. Planuje pracowac ile bede mogla chcialabym chociaz do wielkanocy a moze i dluzej jak dam rade w poprzrdniej ciazy bylam od poczatku na l4 a teraz mija dopiero 4 miesiec jak wrocilam do pracy wiec chce jeszcze popracowac.
Pozdrawiam wszystkich

Do góry