reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Nudzi mi się okropnie, ale dla tego małego kropka jestem w stanie się poświęcić 🙂 masz podobny problem z plamieniami?
Nie nie mam plamienia. Ale od początku dostaje progesteron, teraz w formie luteiny. Mam leżeć dlatego ze jest to początek ciazy, serduszka jeszcze nie ma. A mieliśmy dość duze problemy z zajściem. Staraliśmy sie 4 lata

A ja mam dzisiaj jakiegoś nerwa,wszystko mnie irytuje i jestem wredna i złośliwa o!
Poklocilam się z mężem i mam focha
Jedyny plus,że mnie dziś tak nie mdlilo.
U mnie od tyg króluje kanapka z almette,rukola i pomidor [emoji6]
A dzidziuś ma juz 7 z przodu [emoji16]
7t1d

My tez chcemy na święta powiedziec

Powiedziałaś już mężowi? Jak reakcja? :D
A ja mam dzisiaj jakiegoś nerwa,wszystko mnie irytuje i jestem wredna i złośliwa o!
Poklocilam się z mężem i mam focha
Jedyny plus,że mnie dziś tak nie mdlilo.
U mnie od tyg króluje kanapka z almette,rukola i pomidor [emoji6]
A dzidziuś ma juz 7 z przodu [emoji16]
7t1d
Ja też nerwowa jak osa.. Przeczytałam o tym almette, rukoli i pomidorze.. I zjadlabym! Jem ciągle...

Witam koleżanki i pozdrawiam znad miski pysznej, gorącej zacierkowej 😁jutro ważny dzień dla wielu z nas także wyśpijcie się i od rana same pozytywne myśli 👍 też dam znać jak u mnie po usg wieczorkiem pewnie.

reklama
Do góry