reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Nie mów hop moze cie złapać w każdej chwili. Ja w żadnej nie rzygalam. Jedynie w 3 przez jakis czas mulilo.
Tak robiłam betę, po 48 h powtarzałam.

Ja nie mam żadnych objawów, prócz napuchniętych cycków.
Powinnam się cieszyć, ale trochę mnie to martwi...
Pierwsza ciąże rzygalam od 6 tyg do zdarzyło się nawet ze 24 tyg.

Dziewczyny u mnie dziś5t( 4+5 )
I narazie nic mi nie dolega.
Jedynie śpię jak kret wczoraj pol dnia i cała noc bez problemu i dziś znowu w dzień. Apetyt jest.Trochę mnie muli zapach z lodowki mimo ze mąż ja cała wyszorował, ale nic pozatym no i powiększony i bolesny przy dotknięciu biust.
Zastanawiam się kiedy zazwyczaj pojawiają się te słynne mdłości [emoji4]i czy to normalne ze nic mi nie jest ?

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj chodze zamulona. Od rana mnie mdlilo jak tylko maz zaczal robic jajecznice mimo ze sama na to wpadlam 😅
Trraz zjadlam kapusniaczku a pozniej chcialam schaba ze sliwka z pyzami ale tylko sobie nalozylam na talerz to mnie zmulilo i ostatecznie nie zjadlam.
Ja mam tylko sennosc i czasami to mdlosci ale najcsesciej jak mi cos z zapachem nie podpasuje i wrazliwe sutki a tak to nic.. moze wiecej zylek widocznych mam na biuscie ale sie nie powiekszyl. Trcohe mnie lewa strona ciagnie wiec teraz leze i ogladam bajke z corka 😅
Na kolacje chyba tez wjedzie kapusniak 😂

Dziewczyny u mnie dziś5t( 4+5 )
I narazie nic mi nie dolega.
Jedynie śpię jak kret wczoraj pol dnia i cała noc bez problemu i dziś znowu w dzień. Apetyt jest.Trochę mnie muli zapach z lodowki mimo ze mąż ja cała wyszorował, ale nic pozatym no i powiększony i bolesny przy dotknięciu biust.
Zastanawiam się kiedy zazwyczaj pojawiają się te słynne mdłości [emoji4]i czy to normalne ze nic mi nie jest ?
Mi tez nic nie jest. Jedynie brzuch czasami boli, zwłaszcza lewa strona. Mdłości żadnych wręcz apetyt dopisuje.
W pierwszej i drugiej ciąży tez nie miałam mdłości.

Ja dzisiaj chodze zamulona. Od rana mnie mdlilo jak tylko maz zaczal robic jajecznice mimo ze sama na to wpadlam [emoji28]
Trraz zjadlam kapusniaczku a pozniej chcialam schaba ze sliwka z pyzami ale tylko sobie nalozylam na talerz to mnie zmulilo i ostatecznie nie zjadlam.
Ja mam tylko sennosc i czasami to mdlosci ale najcsesciej jak mi cos z zapachem nie podpasuje i wrazliwe sutki a tak to nic.. moze wiecej zylek widocznych mam na biuscie ale sie nie powiekszyl. Trcohe mnie lewa strona ciagnie wiec teraz leze i ogladam bajke z corka [emoji28]
Na kolacje chyba tez wjedzie kapusniak [emoji23]
Kapusniaczek zdrowy :) ja też jestem zupowa i w ciąży i poza

Cześć, bardzo gratuluje wszystkim Mamusią. Mi niestety ale chyba się, nie udało. W piątek byłam u lekarza bo miałam krwawienia. Dostałam duphaston 4 razy dziennie i mam leżeć, w czwartek kontrola. Niestety czuję, że już po wszystkim bo krwawienia dalej występują. To moja druga ciąża po roku starań w końcu się udalo ale niestety dlugo się nie cieszyliśmy.

reklama
Cześć, bardzo gratuluje wszystkim Mamusią. Mi niestety ale chyba się, nie udało. W piątek byłam u lekarza bo miałam krwawienia. Dostałam duphaston 4 razy dziennie i mam leżeć, w czwartek kontrola. Niestety czuję, że już po wszystkim bo krwawienia dalej występują. To moja druga ciąża po roku starań w końcu się udalo ale niestety dlugo się nie cieszyliśmy.

Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze!
Nie martw się na zapas, poczekaj do czwartku[emoji110]

Do góry