reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Nie mów hop moze cie złapać w każdej chwili. Ja w żadnej nie rzygalam. Jedynie w 3 przez jakis czas mulilo.
Tak robiłam betę, po 48 h powtarzałam.

Ja nie mam żadnych objawów, prócz napuchniętych cycków.
Powinnam się cieszyć, ale trochę mnie to martwi...
Pierwsza ciąże rzygalam od 6 tyg do zdarzyło się nawet ze 24 tyg.

Dziewczyny u mnie dziś5t( 4+5 )
I narazie nic mi nie dolega.
Jedynie śpię jak kret wczoraj pol dnia i cała noc bez problemu i dziś znowu w dzień. Apetyt jest.Trochę mnie muli zapach z lodowki mimo ze mąż ja cała wyszorował, ale nic pozatym no i powiększony i bolesny przy dotknięciu biust.
Zastanawiam się kiedy zazwyczaj pojawiają się te słynne mdłości [emoji4]i czy to normalne ze nic mi nie jest ?

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj chodze zamulona. Od rana mnie mdlilo jak tylko maz zaczal robic jajecznice mimo ze sama na to wpadlam 😅
Trraz zjadlam kapusniaczku a pozniej chcialam schaba ze sliwka z pyzami ale tylko sobie nalozylam na talerz to mnie zmulilo i ostatecznie nie zjadlam.
Ja mam tylko sennosc i czasami to mdlosci ale najcsesciej jak mi cos z zapachem nie podpasuje i wrazliwe sutki a tak to nic.. moze wiecej zylek widocznych mam na biuscie ale sie nie powiekszyl. Trcohe mnie lewa strona ciagnie wiec teraz leze i ogladam bajke z corka 😅
Na kolacje chyba tez wjedzie kapusniak 😂

Dziewczyny u mnie dziś5t( 4+5 )
I narazie nic mi nie dolega.
Jedynie śpię jak kret wczoraj pol dnia i cała noc bez problemu i dziś znowu w dzień. Apetyt jest.Trochę mnie muli zapach z lodowki mimo ze mąż ja cała wyszorował, ale nic pozatym no i powiększony i bolesny przy dotknięciu biust.
Zastanawiam się kiedy zazwyczaj pojawiają się te słynne mdłości [emoji4]i czy to normalne ze nic mi nie jest ?
Mi tez nic nie jest. Jedynie brzuch czasami boli, zwłaszcza lewa strona. Mdłości żadnych wręcz apetyt dopisuje.
W pierwszej i drugiej ciąży tez nie miałam mdłości.

Ja dzisiaj chodze zamulona. Od rana mnie mdlilo jak tylko maz zaczal robic jajecznice mimo ze sama na to wpadlam [emoji28]
Trraz zjadlam kapusniaczku a pozniej chcialam schaba ze sliwka z pyzami ale tylko sobie nalozylam na talerz to mnie zmulilo i ostatecznie nie zjadlam.
Ja mam tylko sennosc i czasami to mdlosci ale najcsesciej jak mi cos z zapachem nie podpasuje i wrazliwe sutki a tak to nic.. moze wiecej zylek widocznych mam na biuscie ale sie nie powiekszyl. Trcohe mnie lewa strona ciagnie wiec teraz leze i ogladam bajke z corka [emoji28]
Na kolacje chyba tez wjedzie kapusniak [emoji23]
Kapusniaczek zdrowy :) ja też jestem zupowa i w ciąży i poza

Cześć, bardzo gratuluje wszystkim Mamusią. Mi niestety ale chyba się, nie udało. W piątek byłam u lekarza bo miałam krwawienia. Dostałam duphaston 4 razy dziennie i mam leżeć, w czwartek kontrola. Niestety czuję, że już po wszystkim bo krwawienia dalej występują. To moja druga ciąża po roku starań w końcu się udalo ale niestety dlugo się nie cieszyliśmy.

reklama
Cześć, bardzo gratuluje wszystkim Mamusią. Mi niestety ale chyba się, nie udało. W piątek byłam u lekarza bo miałam krwawienia. Dostałam duphaston 4 razy dziennie i mam leżeć, w czwartek kontrola. Niestety czuję, że już po wszystkim bo krwawienia dalej występują. To moja druga ciąża po roku starań w końcu się udalo ale niestety dlugo się nie cieszyliśmy.

Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze!
Nie martw się na zapas, poczekaj do czwartku[emoji110]

Do góry