reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witam się po pozytywnych testach. Termin wg apki 16.08 :)
Trochę się martwię bo mam objawy tak okropnego pms i jestem ciekawa czy mi tak zostanie na długo. Narazie mam etap, nie podchodź, nie mów, nie dotykaj a mam 3 letniego syna i ciężko to wyegzekwować a nie chce żeby na nim się to odbiło.

reklama
Mi tez bardzo zimno. W domu legginsy, ciepła bluza i najlepiej koc jeszcze jak tylko usiądę lub się położę
W poprzedniej ciąży miałam niedoczynność tarczycy i to przez to ciągle było mi zimno, ciekawe czy teraz się to nie powtórzyło...

Ja na śledzie miałam ochotę tylko raz. Ostatnio chyba w środę od tamtego czasu nie chce nawet myśleć o śledziach bo mnie muli.

Hej dziewczyny :) wg moich obliczen dzisiaj równo 5tc:) termin wg apki 16.08 :)
Z objawów to napady głodu, bolące piersi i chwilami bóle jak przed @ :( Nic poza tym
W piatek ide do gina prywatnie, a na nfz dopiero 9 stycznia. Czytalam opinie lekarza na nfz i same negatywy... wiec chyba bede dzwonic do innego szpitala :/ zawsze to nfz i darmowe badania.
Mam teraz czarne mysli... nachodza mnie tylko złe scenariusze o ciazy pozamacicznej , poronieniach itp 😢. Staralismy sie kilka miesiecy, problem byl tez z wysokim tsh, po miesiacu brania Euthyroxu odrazu zaszłam. Chcialabym zeby wszystko bylo dobrze 😇😇

Trochę się martwię bo mam objawy tak okropnego pms i jestem ciekawa czy mi tak zostanie na długo. Narazie mam etap, nie podchodź, nie mów, nie dotykaj a mam 3 letniego syna i ciężko to wyegzekwować a nie chce żeby na nim się to odbiło.
Witaj w naszym.gronie ;-) moja córka ma 2,5 roku ale też mam wyrzuty sumienia że.przez moje nastroje nie poświęcam jej wystarczająco dużo czas, i bardziej się o wszystko złoszczę 😔

Tez apka termin pokazuje mi na 16.08;)
Atak pms przeszedl, tylko bóle jak @ czasami mnie łapią :(

Cześć, bardzo gratuluje wszystkim Mamusią. Mi niestety ale chyba się, nie udało. W piątek byłam u lekarza bo miałam krwawienia. Dostałam duphaston 4 razy dziennie i mam leżeć, w czwartek kontrola. Niestety czuję, że już po wszystkim bo krwawienia dalej występują. To moja druga ciąża po roku starań w końcu się udalo ale niestety dlugo się nie cieszyliśmy.
Cześć, ja krwawilam w pierwszej i drugiej ciąży, zaraz na początku tzn. W 1 ciąży od 5 tygodnia mniej więcej do 8 tygodnia i dodatkowo musiałam leżeć do 5 miesiąca. W drugiej ciąży tez plamilam, ale już nie leżałam, wszystko samo się uregulowalo. Teraz jestem w 3 ciąży narazie wszystko ok, ale wiem że plamienie może się pojawić, nie stresuje się tym już tak jak przy pierwszej ciąży. Wiem, że może być różnie ale trzymam kciuki za Ciebie.

reklama
Hej dziewczyny :) wg moich obliczen dzisiaj równo 5tc:) termin wg apki 16.08 :)
Z objawów to napady głodu, bolące piersi i chwilami bóle jak przed @ :( Nic poza tym
W piatek ide do gina prywatnie, a na nfz dopiero 9 stycznia. Czytalam opinie lekarza na nfz i same negatywy... wiec chyba bede dzwonic do innego szpitala :/ zawsze to nfz i darmowe badania.
Mam teraz czarne mysli... nachodza mnie tylko złe scenariusze o ciazy pozamacicznej , poronieniach itp [emoji22]. Staralismy sie kilka miesiecy, problem byl tez z wysokim tsh, po miesiacu brania Euthyroxu odrazu zaszłam. Chcialabym zeby wszystko bylo dobrze [emoji56][emoji56]
Hej, ja także dzisiaj równo 5 tydzień i termin według OM na 16.08 [emoji6] Na pewno wszystko jest dobrze, nie martw się na zapas [emoji4] w środę mam wizytę, już nie mogę się doczekać [emoji3526]

Do góry