reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mój nie wszedł na pierwsze, ale dlatego, że było za wcześnie i poszłam tylko dlatego, że panicznie bałam się ciąży pozamacicznej. Teraz idziemy we wtorek i wejdzie na pewno 😎
Witam się niedzielnie 🤩

reklama
Hej, ho :) witamy na pokładzie i gratulacje :)

Nic mu nie powiedziałaś :O podziwiam! ja bym nie wytrzymała :D
Poza tym po mnie to widać od razu, że coś jest na rzeczy :D

Dziewczyny a powiedzcie.. zabieracie swoich facetów na to pierwsze USG? Mój bardzo chce zobaczyć i tak myślałam, że w trakcie wizyty moja lekarka go poprosi tylko, żeby zerknął na monitor.. (tak było wcześniej). Ale nie pamiętam, czy to było już na 1 wizycie..
No ja na jutrzejsza 1 sza wizyte chce iść sama. Moze bedzie juz cos na usg =) mam przygotowana drewniana szkatułke do ktorej wloze test, buciki i ewentualne badanie usg i jutro wieczorem dam mężowi prezencik =) jestem ciekawa jego reakcji =)

Ja się zaczęłam stresować jeszcze bardziej, bo śniło mi się że zaczęłam plamić. :-( jutro na wizytę jadę sama. Męża wezmę na następną wizytę pod koniec stycznia :-)

Napolka stres to nasz wróg. Nic nie zmienisz nim. Ja przestałam trochę panikować co będzie to będzie 🤗 ale nie powiem jutro przed wizytą będę trząść tyłkiem😎😎

Hej, ho :) witamy na pokładzie i gratulacje :)

Nic mu nie powiedziałaś :O podziwiam! ja bym nie wytrzymała :D
Poza tym po mnie to widać od razu, że coś jest na rzeczy :D

Dziewczyny a powiedzcie.. zabieracie swoich facetów na to pierwsze USG? Mój bardzo chce zobaczyć i tak myślałam, że w trakcie wizyty moja lekarka go poprosi tylko, żeby zerknął na monitor.. (tak było wcześniej). Ale nie pamiętam, czy to było już na 1 wizycie..
Moj chodzil na kazde usg ze mna. I bardzo sie ciesze ze byl. Teraz tez zamierza chodzic

Ja spytałam mojego gina czy mąż będzie mógł na USG wejść,to powiedział mi że to zależy ode mnie,nie od niego 🙂 mąż chciał więc zawołałam go na USG i siedział już ze mną do końca wizyty 🙂 jakoś nie czułam stresu że to dopochwowe 😀

Dziewczyny macie jakies objawy ciazowe? Kurcze to moja 5 ciąża a czuje sie jak jakas nowalijka. Jedynie co to piersi troche dają o sobie znać bardziej sutki. A i w sklepie jak zobaczylam śledzie to musialam kupic.

Dziewczyny macie jakies objawy ciazowe? Kurcze to moja 5 ciąża a czuje sie jak jakas nowalijka. Jedynie co to piersi troche dają o sobie znać bardziej sutki. A i w sklepie jak zobaczylam śledzie to musialam kupic.
Też kupiłam znowu śledzie, tylko dzisiaj mi strasznie zapachy przeszkadzają i nie wiem jak je zrobię🙈 bolą mnie piersi, urosły, staniki zrobiły się za małe, zapachy mnie odrzucają, w żołądku muli strasznie, a do tego ciągle bym spała. Pierwsza ciąża 🤔

reklama
Do góry