reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mój nie wszedł na pierwsze, ale dlatego, że było za wcześnie i poszłam tylko dlatego, że panicznie bałam się ciąży pozamacicznej. Teraz idziemy we wtorek i wejdzie na pewno 😎
Witam się niedzielnie 🤩

reklama
Hej, ho :) witamy na pokładzie i gratulacje :)

Nic mu nie powiedziałaś :O podziwiam! ja bym nie wytrzymała :D
Poza tym po mnie to widać od razu, że coś jest na rzeczy :D

Dziewczyny a powiedzcie.. zabieracie swoich facetów na to pierwsze USG? Mój bardzo chce zobaczyć i tak myślałam, że w trakcie wizyty moja lekarka go poprosi tylko, żeby zerknął na monitor.. (tak było wcześniej). Ale nie pamiętam, czy to było już na 1 wizycie..
No ja na jutrzejsza 1 sza wizyte chce iść sama. Moze bedzie juz cos na usg =) mam przygotowana drewniana szkatułke do ktorej wloze test, buciki i ewentualne badanie usg i jutro wieczorem dam mężowi prezencik =) jestem ciekawa jego reakcji =)

Ja się zaczęłam stresować jeszcze bardziej, bo śniło mi się że zaczęłam plamić. :-( jutro na wizytę jadę sama. Męża wezmę na następną wizytę pod koniec stycznia :-)

Napolka stres to nasz wróg. Nic nie zmienisz nim. Ja przestałam trochę panikować co będzie to będzie 🤗 ale nie powiem jutro przed wizytą będę trząść tyłkiem😎😎

Hej, ho :) witamy na pokładzie i gratulacje :)

Nic mu nie powiedziałaś :O podziwiam! ja bym nie wytrzymała :D
Poza tym po mnie to widać od razu, że coś jest na rzeczy :D

Dziewczyny a powiedzcie.. zabieracie swoich facetów na to pierwsze USG? Mój bardzo chce zobaczyć i tak myślałam, że w trakcie wizyty moja lekarka go poprosi tylko, żeby zerknął na monitor.. (tak było wcześniej). Ale nie pamiętam, czy to było już na 1 wizycie..
Moj chodzil na kazde usg ze mna. I bardzo sie ciesze ze byl. Teraz tez zamierza chodzic

Ja spytałam mojego gina czy mąż będzie mógł na USG wejść,to powiedział mi że to zależy ode mnie,nie od niego 🙂 mąż chciał więc zawołałam go na USG i siedział już ze mną do końca wizyty 🙂 jakoś nie czułam stresu że to dopochwowe 😀

Dziewczyny macie jakies objawy ciazowe? Kurcze to moja 5 ciąża a czuje sie jak jakas nowalijka. Jedynie co to piersi troche dają o sobie znać bardziej sutki. A i w sklepie jak zobaczylam śledzie to musialam kupic.

Dziewczyny macie jakies objawy ciazowe? Kurcze to moja 5 ciąża a czuje sie jak jakas nowalijka. Jedynie co to piersi troche dają o sobie znać bardziej sutki. A i w sklepie jak zobaczylam śledzie to musialam kupic.
Też kupiłam znowu śledzie, tylko dzisiaj mi strasznie zapachy przeszkadzają i nie wiem jak je zrobię🙈 bolą mnie piersi, urosły, staniki zrobiły się za małe, zapachy mnie odrzucają, w żołądku muli strasznie, a do tego ciągle bym spała. Pierwsza ciąża 🤔

reklama
Do góry