reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny dziś mam straszne wątpliwości czy jest okey, mało że nie mma za dużo objawów to pecherzyk ciązowy 9mm i nie widać nic nawet pęcherzyka żółtkowego..dziwne;/ jestem załamana;/ co z tego że lekarz mowi że tak może być jak sie naczyta człowiek tu i tu nawet na profilu mamyginegolog że przy 9-10mm pęcherzyku widać pęcherzyk żółtkowy:(

reklama
Ej Dziewczynki kochane nie nakręcamy się to najważniejsze w naszym stanie trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok 👍 ja jestem wierząca i modlę się o to żeby wszystko było ok. Polecam każdemu to najlepszy sposób na nasze zmartwienia :) ale to oczywiście każdego indywidualna sprawa. Ja wierzę, że wszystko będzie u nas ok 😀👌

Ej Dziewczynki kochane nie nakręcamy się to najważniejsze w naszym stanie trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok [emoji106] ja jestem wierząca i modlę się o to żeby wszystko było ok. Polecam każdemu to najlepszy sposób na nasze zmartwienia :) ale to oczywiście każdego indywidualna sprawa. Ja wierzę, że wszystko będzie u nas ok [emoji3][emoji108]
Pewnie, że tak. Przecież każda ciąża rozwija trochę się inaczej. Nie musi być kropka w kropkę tak, jak ktoś gdzieś napisał. Najważniejsze jest pozytywne myślenie [emoji6]

Mi gin mowila zeby sie nie martwic tak wczensym usg. Dlatego ja nie ide i pojde dopiero 20 stego jak bedzie juz ❤️. Nawet kilka dni robi roznice, owu mogla sie poprzesuwac itd. Dziewczyny badzmy dobrej mysli kochane! Stres nam nie sluzy.. trzeba wierzyc ze bedzie dobrze, ja mam szambo w pracy ale juz porobilam korekty zeby tylko wypchnac zus hehe mowie Wam pierwsa polowa mca to koszmar, a pozniej juz luz ale ja i tak planuje po pierwszej wizycie isc na zwolnienie bo obiecalam mezowi ze tym rqzem ciaza bedzie wazniejsza niz praca

Laski może głupie pytanie,a wczoraj zapomniałam się lekarza zapytać 😂 Gdyby były bliźniaki to byłyby dwa pęcherzyki ? Bałam się tego jak ognia bo od męża rodziny sporo tych bliźniaków 😆

reklama
Dziewczyny dziś mam straszne wątpliwości czy jest okey, mało że nie mma za dużo objawów to pecherzyk ciązowy 9mm i nie widać nic nawet pęcherzyka żółtkowego..dziwne;/ jestem załamana;/ co z tego że lekarz mowi że tak może być jak sie naczyta człowiek tu i tu nawet na profilu mamyginegolog że przy 9-10mm pęcherzyku widać pęcherzyk żółtkowy:(
No właśnie ja chyba też za dużo czytam i porównuję i potem się człowiek denerwuje niepotrzebnie... Tak jak dziewczyny piszą - każda ciąża rozwija się inaczej, a zwłaszcza te początku potrafią być tak różne... Na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpływu. Ogólnie też obiecałam sobie, że na usg pójdę jak już na bank powinno być widać serduszko, żeby właśnie zaoszczędzić sobie takich przeżyć, a tymczasem w piątek idę już 3 raz 🤦‍♀️ brawo ja 😜

Do góry