reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny dziś mam straszne wątpliwości czy jest okey, mało że nie mma za dużo objawów to pecherzyk ciązowy 9mm i nie widać nic nawet pęcherzyka żółtkowego..dziwne;/ jestem załamana;/ co z tego że lekarz mowi że tak może być jak sie naczyta człowiek tu i tu nawet na profilu mamyginegolog że przy 9-10mm pęcherzyku widać pęcherzyk żółtkowy:(

reklama
Ej Dziewczynki kochane nie nakręcamy się to najważniejsze w naszym stanie trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok 👍 ja jestem wierząca i modlę się o to żeby wszystko było ok. Polecam każdemu to najlepszy sposób na nasze zmartwienia :) ale to oczywiście każdego indywidualna sprawa. Ja wierzę, że wszystko będzie u nas ok 😀👌

Ej Dziewczynki kochane nie nakręcamy się to najważniejsze w naszym stanie trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok [emoji106] ja jestem wierząca i modlę się o to żeby wszystko było ok. Polecam każdemu to najlepszy sposób na nasze zmartwienia :) ale to oczywiście każdego indywidualna sprawa. Ja wierzę, że wszystko będzie u nas ok [emoji3][emoji108]
Pewnie, że tak. Przecież każda ciąża rozwija trochę się inaczej. Nie musi być kropka w kropkę tak, jak ktoś gdzieś napisał. Najważniejsze jest pozytywne myślenie [emoji6]

Mi gin mowila zeby sie nie martwic tak wczensym usg. Dlatego ja nie ide i pojde dopiero 20 stego jak bedzie juz ❤️. Nawet kilka dni robi roznice, owu mogla sie poprzesuwac itd. Dziewczyny badzmy dobrej mysli kochane! Stres nam nie sluzy.. trzeba wierzyc ze bedzie dobrze, ja mam szambo w pracy ale juz porobilam korekty zeby tylko wypchnac zus hehe mowie Wam pierwsa polowa mca to koszmar, a pozniej juz luz ale ja i tak planuje po pierwszej wizycie isc na zwolnienie bo obiecalam mezowi ze tym rqzem ciaza bedzie wazniejsza niz praca

Laski może głupie pytanie,a wczoraj zapomniałam się lekarza zapytać 😂 Gdyby były bliźniaki to byłyby dwa pęcherzyki ? Bałam się tego jak ognia bo od męża rodziny sporo tych bliźniaków 😆

reklama
Dziewczyny dziś mam straszne wątpliwości czy jest okey, mało że nie mma za dużo objawów to pecherzyk ciązowy 9mm i nie widać nic nawet pęcherzyka żółtkowego..dziwne;/ jestem załamana;/ co z tego że lekarz mowi że tak może być jak sie naczyta człowiek tu i tu nawet na profilu mamyginegolog że przy 9-10mm pęcherzyku widać pęcherzyk żółtkowy:(
No właśnie ja chyba też za dużo czytam i porównuję i potem się człowiek denerwuje niepotrzebnie... Tak jak dziewczyny piszą - każda ciąża rozwija się inaczej, a zwłaszcza te początku potrafią być tak różne... Na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpływu. Ogólnie też obiecałam sobie, że na usg pójdę jak już na bank powinno być widać serduszko, żeby właśnie zaoszczędzić sobie takich przeżyć, a tymczasem w piątek idę już 3 raz 🤦‍♀️ brawo ja 😜

Do góry