Joanulka
Fanka BB :)
GRATULACJEto moja niunia,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJEto moja niunia,
Gratulacje!!! Zdrowia dla Was!!!to moja niunia,
No ja wymieniłam szybko podkłady na podpaski bo w tych podkladach jak w pampersie. . Jedynie na noc ubieralam te podkłady. Teraz tylko podpaski aktualnie mam z biedry u mnie wszystko ok. Myślę że lepiej takie podpaski niż te grubaśne podkłady.Cześć, pytanie z innej beczki. Urodziliśmy się 18 a więc teraz w połogu. Nie mam obfitego krwawienia, nie raz podczas miesiączki się bardziej lało. Czy mogę wymienić podkłady na zwykle Podpaski? I jakie? Przed ciąża stosowałam femina, ale boję się że krocze zacznie się źle goić
O to dobra wiadomość, no mi właśnie o te z biedry chodziło bo zawsze były najlepsze. Ale w necie o jakiś bawełnianych pisząNo ja wymieniłam szybko podkłady na podpaski bo w tych podkladach jak w pampersie. . Jedynie na noc ubieralam te podkłady. Teraz tylko podpaski aktualnie mam z biedry u mnie wszystko ok. Myślę że lepiej takie podpaski niż te grubaśne podkłady.
Ja w szpitalu też podałam moja przychodnie. I właśnie z niej przyszła do mnie polozna. Nie musiałam dzwonić. Ona sama do mnie zadzwoniła żeby się umówić . Po dwóch dniach była . I jak przyszła to wtedy założyła małej kartę w przychodni.A orientuje się któraś z Mam jak to wyglądają sprawy z przychodnią i położną?
Przed porodem o tym nie pomyślałam a w trakcie porodu pytają mnie do jakiej przychodni maluszka. Powiedziałam że do tej co ja chodzę ale mi to nie odpowiada bo jest daleko a aktualnie nie mamy samochodu.
Czy ta przychodnia która podałam została poinformowana przez szpital i założyli małemu kartę? Teraz muszę do innej przychodni go zapisać czy przenieść?
I jak z tą położną przyjdzie sama ( jak mówi mama) czy mam zadzwonić jak znalazłam w internecie