reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ręczny to katastrofa 🤦🏼‍♀️ miałam poprzednio i do tej pory przeklinam w duchu 👻 Też kupię elektryczny i będę miała już w domu. W szpitalu w razie czego będą mieli.

W szkole rodzenia byłam w pierwszej ciąży. Na pewno czułam się pewniej. Ale tak naprawdę i tak wszystkie zalecenia się weryfikują w trakcie oraz po porodzie 🤷🏼‍♀️ a co funkcjonowało bez zarzutu przy pierwszym dziecku nie musi się wcale sprawdzić przy drugim... Teraz przy trzecim już się na nic nie nastawiam 😂😂😂 pożyjemy - zobaczymy 😂

Chociaż jakbym mogła się stacjonarnie zapisać to pewnie bym poszła... Za tydzień położna do nas przychodzi. Pracuje w klinice w której chcę rodzić to będę się mogła zorientować w sytuacji. Chciałabym rodzić w miarę możliwości w wodzie i nie wiem kiedy najlepiej się z tym zgłosić...

Mnie położna mówiła, ze laktator lepiej mieć już w szpitalu i lepiej kupić najtańszy elektryczny niż ręczny :) Napewno będę się zaopatrywać 😁
A ja osiągnąłam 9 miesięcy pokarm takim zwyklym ręcznym akuku i przyznam ze byl calkiem ok. A te elektryczne są wygodniejsze do mycia???

reklama
Do góry