Suzie_suzanna
Fanka BB :)
Mnie położna mówiła, ze laktator lepiej mieć już w szpitalu i lepiej kupić najtańszy elektryczny niż ręczny Napewno będę się zaopatrywać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja osiągnąłam 9 miesięcy pokarm takim zwyklym ręcznym akuku i przyznam ze byl calkiem ok. A te elektryczne są wygodniejsze do mycia???Mnie położna mówiła, ze laktator lepiej mieć już w szpitalu i lepiej kupić najtańszy elektryczny niż ręczny Napewno będę się zaopatrywać
Super bardzo sie cieszę!!! kawał chłopaDziewczyny, ja już po wizycie. Krzywa cukrowa i inne wyniki wzorowo
Antoś rośnie, waży 608g
Szyjka dlugaaaaa prawie 5cm. Wszystko jak najbardziej w porządku
A który tydzień?Dziewczyny, ja już po wizycie. Krzywa cukrowa i inne wyniki wzorowo
Antoś rośnie, waży 608g
Szyjka dlugaaaaa prawie 5cm. Wszystko jak najbardziej w porządku
24tcA który tydzień?
A bo u mnie prawie 27tc i córka ma 1050g
Woooow. Duza panna Spora roznica lekarz nic nie mówił więc myślę, że waga jest w porządku, może po prostu mały będzie drobnyA bo u mnie prawie 27tc i córka ma 1050g