reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Niewidoczny zarodek

Hej,
Dnia 11.02 moja beta wynosiła prawie 9000
14.02 było ponad 17 000
12 oraz 14 miałam robione USG.
W obu przypadkach widać oba pęcherzyki ale nie widać zarodka.
Ostatnia miesiaczke mialam 31 grudnia czyli według wszelkich teorii wypada 6t+5d
2 dni przed spodziewaną miesiączka(26.01) robiłam test który wyszedł negatywny. Następny zrobiłam 9 lutego i wyszedł pozytywny.
Moje cykle ostatnimi czasy trwały od 28dni do nawet 31.
W poniedziałek mam powtórzyć betę.
Zastanawiam się czy jest to normalne i czy któraś z was miała podobnie i wszystko było w porządku i ten zarodek się pojawił..

reklama
Hej,
Dnia 11.02 moja beta wynosiła prawie 9000
14.02 było ponad 17 000
12 oraz 14 miałam robione USG.
W obu przypadkach widać oba pęcherzyki ale nie widać zarodka.
Ostatnia miesiaczke mialam 31 grudnia czyli według wszelkich teorii wypada 6t+5d
2 dni przed spodziewaną miesiączka(26.01) robiłam test który wyszedł negatywny. Następny zrobiłam 9 lutego i wyszedł pozytywny.
Moje cykle ostatnimi czasy trwały od 28dni do nawet 31.
W poniedziałek mam powtórzyć betę.
Zastanawiam się czy jest to normalne i czy któraś z was miała podobnie i wszystko było w porządku i ten zarodek się pojawił..

Zwykle zarodek pojawia się tak z 3 dni po pęcherzyku żółtkowym. I jednocześnie praktycznie nie zdarza się, żeby nie było zarodka jeżeli pęcherzyk żółtkowy jest. Według mnie tego 14.02 było po prostu jeszcze o ten 1 dzień za wcześnie.

Ja bym bety nie robiła. Tylko poszła na USG i to raczej pod koniec tygodnia niż na początku

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry