reklama
Straciatella
Fanka BB :)
A Kochana, może w różnych miastach jest rożnie? U mnie są trzy Medicovery, z czego jeden w tym samym biurowcu co praca, ale na USG byłam umówiona już w innym a wizytę mam na 18:30, a Ty? Będziemy zdawać relację
Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Oooo nie wolno tak, jeśli czytanie o złych rzeczach nam stresu dodaje to chyba musimy odpuścić takie aktywności. Wszystko będzie dobrze! Przyznam się, że sama czytam takie rzeczy, z jednej strony bardzo mnie to wszystko interesuje a z drugiej, no wiadomoJa na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
No i brawo! To teraz kulamy człowieczka5t1d termin na 11.08.2020. Następna wizyta 2.1.2020.
Jastia
Do 12 tygodnia robią Usg dopochwowe, tak mi dzisiaj gin powiedziała. Przynajmniej w DE.No i brawo! To teraz kulamy człowieczka
Sanka97
Świetnie [emoji6] a zdjęcie dostałaś?5t1d [emoji4][emoji4][emoji4] termin na 11.08.2020. Następna wizyta 2.1.2020.
Justyśka87
Dziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki
EwelinaLoka
Jeny naprawdę się forum rozkręciło mam kilka minut w pracy to od razu piszę dobrze będzie dziewczyny, bez paniki! To dopiero początki, a część z przyszłych "sierpniówek" jeszcze nie wie kochane mam jeszcze pytanie z innej beczki. Jak to jest z intymnością w pierwszym trymestrze? Ja narazie swojego do siebie nie dopuszczam z obawy, że coś się fasolce stanie
reklama
EwelinaLoka
Będzie dobrze, wystarczy że nie dopilnowalas godziny badania nie przejmuj się wystarczy kilka godzin różnicy i wyniki wyjdą trochę inneDziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki