reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dopochwowo na pewno na początku i genetyczne też nieraz robią, ale to chyba też od sprzętu i lekarza zależy. Mi raz lekarka robiła i tak i tak na jednej wizycie.

reklama
A Kochana, może w różnych miastach jest rożnie? U mnie są trzy Medicovery, z czego jeden w tym samym biurowcu co praca, ale na USG byłam umówiona już w innym 🤔 a wizytę mam na 18:30, a Ty? Będziemy zdawać relację 🤩

Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..

Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..
Oooo nie wolno tak, jeśli czytanie o złych rzeczach nam stresu dodaje to chyba musimy odpuścić takie aktywności. Wszystko będzie dobrze! Przyznam się, że sama czytam takie rzeczy, z jednej strony bardzo mnie to wszystko interesuje a z drugiej, no wiadomo 🧐

Dziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie 😔😔😔 na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki

Jeny naprawdę się forum rozkręciło 😀 mam kilka minut w pracy to od razu piszę 😁 dobrze będzie dziewczyny, bez paniki! 😊 To dopiero początki, a część z przyszłych "sierpniówek" jeszcze nie wie 😉 kochane mam jeszcze pytanie z innej beczki. Jak to jest z intymnością w pierwszym trymestrze? Ja narazie swojego do siebie nie dopuszczam z obawy, że coś się fasolce stanie 😉

reklama
Dziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie 😔😔😔 na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki
Będzie dobrze, wystarczy że nie dopilnowalas godziny badania nie przejmuj się 😚 wystarczy kilka godzin różnicy i wyniki wyjdą trochę inne 😉

Do góry