reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dopochwowo na pewno na początku i genetyczne też nieraz robią, ale to chyba też od sprzętu i lekarza zależy. Mi raz lekarka robiła i tak i tak na jednej wizycie.

reklama
A Kochana, może w różnych miastach jest rożnie? U mnie są trzy Medicovery, z czego jeden w tym samym biurowcu co praca, ale na USG byłam umówiona już w innym 🤔 a wizytę mam na 18:30, a Ty? Będziemy zdawać relację 🤩

Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..

Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..
Oooo nie wolno tak, jeśli czytanie o złych rzeczach nam stresu dodaje to chyba musimy odpuścić takie aktywności. Wszystko będzie dobrze! Przyznam się, że sama czytam takie rzeczy, z jednej strony bardzo mnie to wszystko interesuje a z drugiej, no wiadomo 🧐

Dziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie 😔😔😔 na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki

Jeny naprawdę się forum rozkręciło 😀 mam kilka minut w pracy to od razu piszę 😁 dobrze będzie dziewczyny, bez paniki! 😊 To dopiero początki, a część z przyszłych "sierpniówek" jeszcze nie wie 😉 kochane mam jeszcze pytanie z innej beczki. Jak to jest z intymnością w pierwszym trymestrze? Ja narazie swojego do siebie nie dopuszczam z obawy, że coś się fasolce stanie 😉

reklama
Dziewczyny zrobiłam betę po 48h i z 16 tysięcy urosła na 22 tysiące tylko 40%, teoretycznie powinna 66%, są opinie, że powyżej 6 tysięcy spowalnia się wzrost, ale nie ukrywam załamałam się, bo w poprzedniej straconej było podobnie 😔😔😔 na 16 lekarz kazał mi przyjechać na usg.. 3majcie kciuki
Będzie dobrze, wystarczy że nie dopilnowalas godziny badania nie przejmuj się 😚 wystarczy kilka godzin różnicy i wyniki wyjdą trochę inne 😉

Do góry