reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja na 13:20. Stresuję się już bardzo.. mam teraz tyle wolnego czasu, że czytam te wszystkie rzeczy na forum. A to o nieprawidłowym kształcie pęcherzyka, a to o poronieniach... jeden wątek za drugim i to chyba nie jest dobra metoda na spędzanie leniwego dnia przed kompem.
U mnie już powiedziałam całej rodzinie tzn. najbliższej. Mój też zamierza dzisiaj powiedzieć swoim.. i tak sie boję, że wszyscy będą czekać i się cieszyć.. a coś się wydarzy..
Lepiej nie czytać, bo można się przez to bardziej stresować. My planujemy powiedzieć w wigilię, tylko się zastanawiamy, czy w jakiś fajny sposób, czy zwyczajnie..

reklama
Lepiej nie czytać, bo można się przez to bardziej stresować. My planujemy powiedzieć w wigilię, tylko się zastanawiamy, czy w jakiś fajny sposób, czy zwyczajnie..
Zastanawiam się jak daliście rady utrzymać to w tajemnicy 😀 ja sprzedałam wszystkim wiadomość po teście ciążowym tak się cieszyłam, że papa rozum 😁

Jeny naprawdę się forum rozkręciło [emoji3] mam kilka minut w pracy to od razu piszę [emoji16] dobrze będzie dziewczyny, bez paniki! [emoji4] To dopiero początki, a część z przyszłych "sierpniówek" jeszcze nie wie [emoji6] kochane mam jeszcze pytanie z innej beczki. Jak to jest z intymnością w pierwszym trymestrze? Ja narazie swojego do siebie nie dopuszczam z obawy, że coś się fasolce stanie [emoji6]
Ja wolę poczekać do wizyty i się podpytać, czy możemy czy nie

20191211_131657.jpg
20191211_131657.jpg

reklama
nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam 😖 ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką

Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje 😉
Też jestem za :)

Do góry