reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Moj mąż juz okna pomyl zeby powiesic ozdoby jak sobie zażyczę. W pracy jestem od 7:30.Przez gardlo przechodzi mi tylo sucha bulka😅
W pracy wyscig szczurow zeby wszystko zrobic i 20stego rzucic to w pieruny 😂

reklama
Moj mąż juz okna pomyl zeby powiesic ozdoby jak sobie zażyczę. W pracy jestem od 7:30.Przez gardlo przechodzi mi tylo sucha bulka[emoji28]
W pracy wyscig szczurow zeby wszystko zrobic i 20stego rzucic to w pieruny [emoji23]
Ja dopiero muszę kupić ozdoby i choinkę, bo dopiero trzy miesiące temu się przeprowadziliśmy i jeszcze nic nie mamy [emoji16] ja aktualnie byłam w trakcie szukania pracy i chyba będzie musiała jeszcze trochę zaczekać [emoji6]

A btw, wiedziałyście moje drogie że nie można się przeciągać? Ani ćwiczyć z rękami w górze? Ani wykonywać czynności domowych które wymagają trzymania rąk w górze? Mycie okien dla Jezuska odpada, chyba że umyjemy tylko dolne balkonowe 😅
nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam 😖 ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką
Cześć dziewczyny. Dziś o 10.45 mam wizytę i mam takiego stresa że aż cała się trzese.
Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje 😉

nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam 😖 ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką

Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje 😉
Otóż chciałam to samo zaproponować. Może pierwszy post powinien być taką listą obecności?

Bardzo fajny pomysł:D

nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam [emoji37] ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką

Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje [emoji6]
Również jestem za [emoji6]

reklama
Do góry