reklama
Sanka97
Fanka BB :)
No to będziemy podobnie. Pewnie, że dam znać [emoji4]Czyli złe liczyłam przepraszam.
Będę wtedy w 5t 1d.
To koniecznie daj znać jak po wizycie !
Sanka97
Ja dopiero muszę kupić ozdoby i choinkę, bo dopiero trzy miesiące temu się przeprowadziliśmy i jeszcze nic nie mamy [emoji16] ja aktualnie byłam w trakcie szukania pracy i chyba będzie musiała jeszcze trochę zaczekać [emoji6]Moj mąż juz okna pomyl zeby powiesic ozdoby jak sobie zażyczę. W pracy jestem od 7:30.Przez gardlo przechodzi mi tylo sucha bulka[emoji28]
W pracy wyscig szczurow zeby wszystko zrobic i 20stego rzucic to w pieruny [emoji23]
Oguśka
Ja też ostatnią @miałam 11 listopadaJa ostatnią @ miałam 11 listopada
W piątek po południu idę do gina nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.
nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam rękąA btw, wiedziałyście moje drogie że nie można się przeciągać? Ani ćwiczyć z rękami w górze? Ani wykonywać czynności domowych które wymagają trzymania rąk w górze? Mycie okien dla Jezuska odpada, chyba że umyjemy tylko dolne balkonowe
Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycjeCześć dziewczyny. Dziś o 10.45 mam wizytę i mam takiego stresa że aż cała się trzese.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Otóż chciałam to samo zaproponować. Może pierwszy post powinien być taką listą obecności?nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką
Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje
Iwkar
Bardzo fajny pomysłnas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką
Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje
Sanka97
Powodzenia [emoji6] ja dopiero za tydzień mam wizytę. Mogłam dzisiaj mieć, ale to dopiero 4t3d, więc wolałam trochę później, żeby było już coś widaćJa też ostatnią @miałam 11 listopada
W piątek po południu idę do gina nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.
Sanka97
Również jestem za [emoji6]nas na szkole rodzenia straszyli odklejeniem łożyska (w starszej ciazy), wtedy to już nawet do szpitala można nie zdarzyć, lepiej darować sobie te okna, chociaż ja raz myłam [emoji37] ale wszystko sobie wtedy tak ustawiłam, że rak nie wyciągałam i brzuszek był jeszcze nieduży, potem już zmachnelam ręką
Powodzenia na wizycie! Co Wy na to żeby któraś z nas zrobiła kalendarz z wizytami i codziennie rano wpisywała przypominającego posta, że te i te osoby mają o tej i tej wizyty? Żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki? Na razie jeszcze nie ma nas dużo, ale jak będzie 60 dziewczyn to idzie się pogubić. No i może założycielki wątku wyedytuja któregoś z pierwszych postów żeby zrobić tam nasza liste? Imie/nick, które dziecko, termin porodu, wiek, miasto, czy co tam uznacie za istotne? Takie rzucam luźne propozycje [emoji6]
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A tak z innej beczki moje drogie, macie już wszystkie prezenty na gwiazdkę?