reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kupiłam Filipowi body w smyku na rozmiar 68, wyprałam i wyprasowałam i okazało się za małe. Gdyby któraś chciała mogę sprzedać taniej niż kupiłam. Ono jest w rozmiarze 68, ale bardziej wychodzi 62 lub ewentualnie na dziecko długie ale szczupłe [emoji14]
Zobacz załącznik 910662Zobacz załącznik 910663
A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zl :) znaczy nie ja, ta koleżanka :D i jeszcze sporo innych rzeczy w tym rozmiarze :p

A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zl :) znaczy nie ja, ta koleżanka :D i jeszcze sporo innych rzeczy w tym rozmiarze :p
Mój chłopiec już chodzi w 68 więc szkoda dokupować .. wiecie co najlepsze jest to że nie chce mieć drugiego dziecka a ciuchy w razie W zostawiam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja wczoraj w Pepco kupiłam taki do gryzienia motylek chyba , jakoś 6-7 zł , poręczny lekki do rączki :)Zobacz załącznik 910665

Fajny [emoji5] kolorowy i zaciekawi na pewno. Ale tamte tez są lekkie i bezpieczne jak coś [emoji5] przetestowane przez dzieciaczki w wieku naszych [emoji16] zobacyzmy jak w praktyce.

reklama
Dziewczyny, w niedziele mamy chrzciny i zastanawiam się w czym zabrać Michasia? Bardzo nie lubi być w pozycji leżącej

Tez mam chrzciny w te niedziele. Boje się jak Mały będzie się zachowywał w kościele, bo należy do tych dzieci, które niekoniecznie dużo śpią w ciągu dnia i dużo płacze ( albo krzyczy ;) ). Tez mieliśmy mieć chrzciny w małym gronie, jednak mój mąż na urodzinach mojego wujka po wypiciu kilku głębszych zaprosił wszystkich na chrzciny, wiec wyszło jak wyszło. Ale z jego strony za to mało jest osób wiec wyszło ok 30 osób, wiec nie najgorzej
Moja też nie lubi tak całkiem na płasko , na rękach trzeba będzie pionowo i bierzemy też do kościoła fotelik i ewentualnie na chwilę wsadzić no i na rękach na zmianę .
Może tak zle nie będzie ;)

Do góry