reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi to chyba powinni prad wyłączyć zebym nie siedziala tyle w Internecie , mała śpi po tym szczepieniu . W niedzielę mamy chrzest a mi tak się nic nie chce robić . Muszę ogarnąć trochę dom . Ja będę robić ciasta , moja mama resztę powiedziała że zrobi sałatki przekąski i dania na ciepło . Robimy u nas w domu , bo tylko my chrzestni dziadkowie i moje rodzeństwo łącznie 13 osób i 2 dzieci . W sobotę zrobie 4 ciasta tylko i szyszki jeszcze :)
wczoraj zamiast spać jak mała usnęła to siedziałam i wycisnelam ręcznie 230 ml mleka z obu piersi :D mój rekord aż byłam w szoku że tyle
Ja ostatnio jak maly zasnął to ściągnęłam 120ml. Chcialam zrobić zapas. Niestety, zaraz się obudził i musiałam mu to dać. U mnie zapasy nie przejdą :D

A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zl :) znaczy nie ja, ta koleżanka :D i jeszcze sporo innych rzeczy w tym rozmiarze :p

Ja bym z chęcią wzięła ale mój to zacznie dopiero wchodzić w 62 przy jego tempie wzrostu jak się zima zacznie kończyć :D bo dopiero pajace na 56 są na niego na styk. W body ma luzu tak samo w spodenkach.

reklama
Ja też nie chce być uznana za szpiega i chętnie bym tu została . Dziewczyny są podejrzliwie i się nie dziwię po ostatniej akcji. No ale trudno.. Może zostanie ktoś kto urodził pod koniec sierpnia? Fajnie porównać dzieciaczki chociaż wiadomo że każde rozwija się w swoim tempie.

Ja! Ja! Syn Kacper urodzony sn 27.08 :) 3360g obecnie 5500g taki mój klusek :)

Do góry