reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Klaudia i co zmieniłaś małej smoczek na taki co ma więcej dziurek?
A odnośnie tego czegoś co ma koło ust to myślę tak jak reszta, że się podrapala. Mój mały miał takie coś po okiem i na czole. Na czole się już zmniejszyło i zaraz odpadnie. Niby obcinam mu pazurki co dwa dni, ale i tak zadrapania się pojawiają. I na początku też miał czerwone wokół tego.
Nie. Lekarka powiedziała , że z dwóch dziurek będzie więcej leciało i tym bardziej będzie się dławić. A to coś to zeszło. Został tylko czerwony ślad. Paniki narobiłam, lekarka też , dała mi skierowanie do chirurga [emoji16] ale to nie podrapanie na pewno

Ja też już wiem co było niepotrzebne , ale przy pierwszym się człowiek uczy. Chce dla dziecka wszystkiego. No ja oszalałam na punkcie małej to i kupowałam co mi w ręce wpadało [emoji23] dobrze , że jest możliwość zwrotu jakiejś części pieniędzy :D
Mnie też ciągle korci żeby coś kupić, bo w Smyku albo H&M są takie piękne ciuszki... ale muszę się powstrzymywać, bo skąd to kasy tyle nabrać to raz a dwa, że i tak by nie wynosiła :rolleyes: no i Mój jak słyszy, że znowu coś dojrzałam to nosem kręci, więc mam kategoryczny zakaz oglądania:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry