reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ty taka odstrzelona na spacer chodzisz A ja jak lump. Puchowka, spodnie dresowe, adidas, czapka...Jak wieśniak jakiś... jakoś mi się nie chce stroic w taką pogodę

Co Ty, żadna odstrzelona :p torebkę to akurat jak kupię jakaś mniejsza, a mam tylko 3 takie łącznie z tą to po prostu nosze ją wszędzie zawsze, niezależnie czy ubiorę dres czy jeansy [emoji3]
a po prostu wczoraj mój przyniósł z piwnicy wszystkie już ciepłe kurtki, czapki, skarpetki itd to dziś ubrałam „futro”, bo druga kurtka w praniu się suszy dziś i dlatego. Także to przez to „futro” wyglada niby, że się wystroiłam, a ubrałam to co miałam pod ręka i to co mam [emoji28][emoji3]

reklama
Ja tak samo :D nawet sincow pod oczami nie maskuje tylko wychodzę. Teraz przynajmniej jest zimno i mogę czapkę założyć na moje nieogarniete włosy:D

Ej no dziewczyny, ja też nieumalowana chodzę [emoji3] brwi niezrobione, nic na twarzy oprócz kremu nie używam z ziaji i tylko włosy ogarniam tzn czeszę w warkocz i czapkę narzuciłam na głowę też, bo wieje bardzo. To wszystko przez to „futro”, a kupiłam je w ciucholandzie za grosze [emoji23] i teraz mogę się maskować i byle co zarzucę, a wszyscy pomyślą, że się stroje na spacer, a mi po prostu jest cieplutko i wygodnie i kocham te spojrzenia jak niektórzy patrzą i myślą, że mam z prawdziwego zwierza na sobie to i niewidomo jaka „Pani” ze mnie, a ja często w ciucholandzie się ubieram i takie perełki znajduje. Oczywiście w życiu nie zalozylabym na siebie prawdziwego futra [emoji34][emoji36]

Ja ubieram tylko to, w co się mieszczę po ciąży czyli legginsy i tuniki :D

Ja już dawno po powrocie ze szpitala robiłam porządki odzieżowe i poodkladalm to w co nie wchodziłam, a teraz już biodra mi się zmniejszyły i schudłam znowu. Ale pretekst mam żeby dokupić na zimę jeszcze 2 pary spodni normalnych, bo tak to tez mam te legginsy ciążowe, ale one już za cienkie na dwor i 2 pary spodni normalnych i nic [emoji52]

reklama
Do góry