reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To się kupuje w aptece i ginekolog zakłada ? Boli ? Czuć ja ?
Ginekolog kupuje i zakłada. Czy boli?. Bardziej bym nazwała głupie uczucie takie rozpieranie. Przez pierwszy miesiąc boli jak na okres bo to ciało obce i musi się zaklimatyzowac. A potem nawet nie wiesz ze ja masz. A jak włożyć głęboko palce to czujesz takie niteczki bo są potrzebne aby ją wyjąć... Jedyny minus to taki ze ja się zakłada w dniu najsilniejszego krwawienia miesiaczkowego bo szyjka jest najbardziej otwarta

reklama
Dosyć duży tzn ile mniej więcej? I tak sama pewnie zaniedlugo będę musiała poczytać i się dowiedzieć co wybrać, bo tabletek właśnie nie chce.
A ta wkładka jest hormonalna ? Może to głupio zabrzmi ale chciałabym coś po czym minimalnie chociaż urosły by mi piersi. Przed ciążą było okej. A teraz mam biust jak dziewczynka z podstawówki. Czasem płakać mi się chce jak stanik zakładam.. :(

023DAA85-A8E5-4071-8C75-6FB17AB1365A.jpeg Zaczęłam się świadomie uśmiechać - wkoncu :)

Załączniki

• 023DAA85-A8E5-4071-8C75-6FB17AB1365A.jpeg
    023DAA85-A8E5-4071-8C75-6FB17AB1365A.jpeg
    495,8 KB · Wyświetleń: 125
Ginekolog kupuje i zakłada. Czy boli?. Bardziej bym nazwała głupie uczucie takie rozpieranie. Przez pierwszy miesiąc boli jak na okres bo to ciało obce i musi się zaklimatyzowac. A potem nawet nie wiesz ze ja masz. A jak włożyć głęboko palce to czujesz takie niteczki bo są potrzebne aby ją wyjąć... Jedyny minus to taki ze ja się zakłada w dniu najsilniejszego krwawienia miesiaczkowego bo szyjka jest najbardziej otwarta
Nie ma możliwości wpadki ? Bo ja przy tabletkach i tak każe kupować Kamilowi prezerwatywy z obawy o Ciąże. A później i tak sobie wmawiam cały miesiąc aż okresu nie dostanę i chodzę cała w stresie :/

reklama
Nie ma możliwości wpadki ? Bo ja przy tabletkach i tak każe kupować Kamilowi prezerwatywy z obawy o Ciąże. A później i tak sobie wmawiam cały miesiąc aż okresu nie dostanę i chodzę cała w stresie :/
Jakiś tam procent jest. Ale ta metoda jest najskuteczniejsza. Ze jak bierzesz antybiotyk albo masz jelitowke to zabezpiecza Cię tak samo a przy tabsach juz nie.

Do góry