reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już dawno też waze tyle co przed ciąża. Brzuch też płasko itd ale jednak chciałabym mieć fajniejsze ciało. Pomyślałam że jak nie teraz to kiedy... metabolizm już zwalnia w moim wieku niestety.
Ja nie szalałam z ciuchami. Na ten moment odrzuciłam 5 najmniejszych pajacykow. Szkoda zachodu by to wystawiać.

Adela... pięknie:) mi się zawsze marzyła Rita ale mąż był na nie:) poza tym u nas wszystkie dzieci na L :) jak w m jak miłość:) czasem się śmieje że u nas L like Love:p

Ooo... pisałaś kiedyś że nie tolerujesz podpasek. Czy stosując wkładkę używala tamponow? Nie Ja widzę podpasek A słyszałam że przy składce tampony niezalecane...
Używałam i nic się nie stało

reklama
reklama
Do góry