reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Te wkładki są max 5 lat ale ze koszt jest dosyć duży to jak się nie chce na 3-5 lat to się nie oplaca. Muszę poczytać jeszcze. Ja brałam tabletki i przed córka i przed synem ale dwu składnikowe i nie miałam żadnych objawów niepokojących. Teraz przy kp tylko jednoskładnikowe.

Dosyć duży tzn ile mniej więcej? I tak sama pewnie zaniedlugo będę musiała poczytać i się dowiedzieć co wybrać, bo tabletek właśnie nie chce.

reklama
Robi te minki niezłe, a matka wariatka tylko jak paparazzi robi foty hahah
Moja też tak ma :D
squarequick_2018101712030418.jpg

Załączniki

• squarequick_2018101712030418.jpg
    squarequick_2018101712030418.jpg
    379,5 KB · Wyświetleń: 374
Dosyć duży tzn ile mniej więcej? I tak sama pewnie zaniedlugo będę musiała poczytać i się dowiedzieć co wybrać, bo tabletek właśnie nie chce.
Ja też nie chce ale biorę. Ja będę miała zakładają mirenę ale dopiero jak dostanę 1 okres. Mój gin zakłada tylko podczas okresu. Ja bym chciała żeby mój mąż poddał się wazektomii ale on nie chce.

5 lat temu to koszt 1000 nie wiem ile teraz. Ja tabletek nie mogę ze względu ze mi włosy lecą po nich a po drugie jestem strasznie zapominalska

A macie patent aby dłużej spala w dzień. Moja właśnie się często budzi i musze znowu ja uspic klepie ją zawsze po dupce bo tak lubi. Chyba ze to taki egzemplarz [emoji16]
Moja w dzień też mało śpi a jak śpi to niespokojnie często się przebić ze. Nie mam patentu. Po prostu podchodzę do niej często, dam smoczek, pogłaskam.

Wkładka sama 600 zł plus cena za założenie, u mnie w mieście ok 400 zł biorą lekarze. No i później za ściągnięcie też trzeba zapłacić.
Najlepiej zakładać podczas okresu no ale mi lekarz mówił że bez też się da.

reklama
Do góry