Lustysia
Fanka BB :)
Dziękuje, to miłe ;* Chodź wszyscy mówią, ze cały tataPodobna do ciebie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje, to miłe ;* Chodź wszyscy mówią, ze cały tataPodobna do ciebie :*
Taty nie widziałamDziękuje, to miłe ;* Chodź wszyscy mówią, ze cały tata
My byśmy chcieli szybko drugie, ale w sumie nie zapytałam ginekologa ile powinno się odczekać, żeby jednak organizm mógł się bardziej zregenerować. Już chyba zapomniałam że lezałam całą ciążę z powodu szyjki i planuje drugie- jestem szalona Ale może tym razem założą mi pessar albo ta ciąża będzie w ogole inna.
Powiem Ci, że jakbym mogła to chcielibyśmy mieć 4 dziecko w niedługim czasie ale ja mam kategoryczny zakaz zajścia w kolejną ciążęMy byśmy chcieli szybko drugie, ale w sumie nie zapytałam ginekologa ile powinno się odczekać, żeby jednak organizm mógł się bardziej zregenerować. Już chyba zapomniałam że lezałam całą ciążę z powodu szyjki i planuje drugie- jestem szalona Ale może tym razem założą mi pessar albo ta ciąża będzie w ogole inna.
Ja już dawno też waze tyle co przed ciąża. Brzuch też płasko itd ale jednak chciałabym mieć fajniejsze ciało. Pomyślałam że jak nie teraz to kiedy... metabolizm już zwalnia w moim wieku niestety.Ja nie ćwiczę, za leniwa jestem, a się śmieje, ze przy opiece nad mała kg same uciekły, bo już dużo zeszło. Miałam jakoś 64 kg, po porodzie zeszło z 10 kg, a teraz już brzuch po 10 tyg płaski i pewnie z 50 kg zostało. Muszę dopilnować żeby nie zejść niżej, bo będę już źle wyglądać. A tez zdrowie najważniejsze i jesc trza porządnie. Ja się tez śmieje, ze wychodzenie na spacer 2 h to jest cardio i najlepsze ćwiczenieto super, miłych zakupów
Ja na bieżąco robię porządki z ciuszkami małej, co jest za ciasne po przymierzaniu lub na styk to ładuje do reklamówki i jak się nazbiera więcej to porobie zdjęcia i wystawie znowu. Ostatnio poszło mi 13 par spodenek na 56/62 i jakoś z 10 czapeczek i sprzedałam całość za 90 zł i kupiłam za to pare rzeczy w h&m małej już na 68 cm a tam rozmiarówka jest dosyć duża także będzie miała luźniejsze tak jak lubię i pewnie za 1,5 miesiąca już wejdzie w te 68.
Adela... pięknie mi się zawsze marzyła Rita ale mąż był na nie poza tym u nas wszystkie dzieci na L jak w m jak miłość czasem się śmieje że u nas L like LoveU nas jest Kornelia Liliana
Jakby była druga córcia to albo Adela albo Alicja. Jeśli synek to Franek albo właśnie Leo
Ooo... pisałaś kiedyś że nie tolerujesz podpasek. Czy stosując wkładkę używala tamponow? Nie Ja widzę podpasek A słyszałam że przy składce tampony niezalecane...@Biedroneczka10 ja miałam wkładkę przez prawie 10 lat i bardzo polecam Mirene. Ja niedługo ponownie ja zakładam
A ta wkładka jest hormonalna ? Może to głupio zabrzmi ale chciałabym coś po czym minimalnie chociaż urosły by mi piersi. Przed ciążą było okej. A teraz mam biust jak dziewczynka z podstawówki. Czasem płakać mi się chce jak stanik zakładam..
Ale przynajmniej dajesz jakaś nadziejeTaty nie widziałam
Pewnie zależy, jaki antybiotyk przyjmowała.A to nie wiedzialam moja tez dostawala antybiotyk ale nie kazano nam badac sluchu
Wesoło macieJa stanowczo w ogóle już nie planuje. Dwójką starczy. Raz że obie ciążę zagrożona,leżące, dwa- chce się wyspać. Mąż w delegacji, wstawalam dziś 7 razy. Jak nie jedno to drugie. Córkę karmiłam o 5, przed 6 już wstał syn...Dramat. później ranne ogarnianie wszystkich do przedszkola. Młoda zmęczona i się drze, ona nie płacze, tylko się drze. Syn w przedszkolu zrobił scenę i wil się po podłodze... mam dość...
Ja śpię z córką. Jak będzie miała 8-10 miesięcy to łóżeczko przenoszę do pokoju brata, od piersi też będę tak odstawiac.
Z innej beczki- czy Wasze dzieci np po kąpieli jak krzyczą, to strzelają kupa? Moja jak krzyczy to zawsze mokre baki strzela... Nie wiem czy to normalne czy słabe zwieracze...
I mimo wszystko, miłego dnia pozdrawiamy i czekamy na kolejną dawkę kocborowa, jadę z dwójką do lekarza pozniej