E
Ewka34
Gość
Kupilam na allegro
Oo fajny prezent. Pokaż zdjęcie? I gdzie kupilas? Ja zawsze mojemu chciałam kupić zegarek ale nigdy nie wiem jaki. Ciężko mi się zdecydować zawsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupilam na allegro
Oo fajny prezent. Pokaż zdjęcie? I gdzie kupilas? Ja zawsze mojemu chciałam kupić zegarek ale nigdy nie wiem jaki. Ciężko mi się zdecydować zawsze.
To moja też ma kilka takich zabawek szeleszcAcych, karuzele , bujaczek itp. myślałam , że czyms jeszcze dzieci się bawią a ja tylko taka do tyłuMoja ma matę, karuzelę i leżaczek gdzie są zawieszone 2 zabawki. To wszystko mam po chłopakach. Zabawek nie kupowałam bo myślałam, za jak rodzina będzie przychodzić w odwiedziny to pewnie coś kupi. Na szczęście nikt zabawek nie przynosił tylko ubranka i pampersy także dobrze. Moja mama kupiła jej pozytywne na łóżeczko A ja dziś kupiłam w pepco 2 zawieszane zabawki. Jedna do wózka druga do fotelika. Dokupię jeszcze ze 3 grzechotki. Na razie jej starczy.
To u mnie chyba zwykle są. Biedronki ile mają kropek ? Jak ja mam to sprawdzić. Podobno nie można ich zgniatać bo wypuszczają jakiś smród z siebieTo nie są biedronki tylko chrząszcze. Do złudzenia przypominają biedronki, ale biedronka ma inny pancerz i ma chyba do 7 większych kropek niż one. I te chrząszcz gryzą i zabijaja te prawdziwe biedronki. I kiedys czytalam, zeby najlepiej je zabijac bo one bardzo szybko sie rozmnazaja. W ciagu jednego roku jeden chrabaszcz ma 3 pokolenia.
Ja właśnie tak po pół roku chce ją klasc w łóżeczku. Przecież wyrośnie mi z gondoli.. ale nie wiem w jaki sposób ja uczyć :/Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.
Tez fajne Michasia ma grzechotke przyczepiana na raczke ale nie zauwaza jej jeszczeMyślałam nad czymś takim
Zobacz załącznik 906801
Smierdza okropnie..To u mnie chyba zwykle są. Biedronki ile mają kropek ? Jak ja mam to sprawdzić. Podobno nie można ich zgniatać bo wypuszczają jakiś smród z siebie
Ja się wysnarkalam i się obudziła [emoji23]tylko wezmę rękę i zaraz oczy otwarte...więc dziś obiadu nie będzie
Zobacz załącznik 906803
Ja tez staram sie ja zostawiac w lozeczku i nieraz sama usnie oczywiscie przy wielkich warczeniach i wyzywania mnie [emoji23]Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.