reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja ma matę, karuzelę i leżaczek gdzie są zawieszone 2 zabawki. To wszystko mam po chłopakach. Zabawek nie kupowałam bo myślałam, za jak rodzina będzie przychodzić w odwiedziny to pewnie coś kupi. Na szczęście nikt zabawek nie przynosił tylko ubranka i pampersy także dobrze. Moja mama kupiła jej pozytywne na łóżeczko A ja dziś kupiłam w pepco 2 zawieszane zabawki. Jedna do wózka druga do fotelika. Dokupię jeszcze ze 3 grzechotki. Na razie jej starczy.
To moja też ma kilka takich zabawek szeleszcAcych, karuzele , bujaczek itp. myślałam , że czyms jeszcze dzieci się bawią a ja tylko taka do tyłu :p

tylko wezmę rękę i zaraz oczy otwarte...więc dziś obiadu nie będzie :p
IMAG0799.jpg

Załączniki

• IMAG0799.jpg
    IMAG0799.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 292
To nie są biedronki tylko chrząszcze. Do złudzenia przypominają biedronki, ale biedronka ma inny pancerz i ma chyba do 7 większych kropek niż one. I te chrząszcz gryzą i zabijaja te prawdziwe biedronki. I kiedys czytalam, zeby najlepiej je zabijac bo one bardzo szybko sie rozmnazaja. W ciagu jednego roku jeden chrabaszcz ma 3 pokolenia.
To u mnie chyba zwykle są. Biedronki ile mają kropek ? Jak ja mam to sprawdzić. Podobno nie można ich zgniatać bo wypuszczają jakiś smród z siebie

Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.
Ja właśnie tak po pół roku chce ją klasc w łóżeczku. Przecież wyrośnie mi z gondoli.. ale nie wiem w jaki sposób ja uczyć :/

reklama
Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.
Ja tez staram sie ja zostawiac w lozeczku i nieraz sama usnie ;) oczywiscie przy wielkich warczeniach i wyzywania mnie :D [emoji23]

Do góry