G
gosc12
Gość
Te niby biedronki ? To ja zgniotę ta u mnie i zobaczę czy jest chrząszczem .. ale szkoda mi kurcze :/Smierdza okropnie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te niby biedronki ? To ja zgniotę ta u mnie i zobaczę czy jest chrząszczem .. ale szkoda mi kurcze :/Smierdza okropnie..
Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.
I to i to smierdziTe niby biedronki ? To ja zgniotę ta u mnie i zobaczę czy jest chrząszczem .. ale szkoda mi kurcze :/
@Kasiula8989 mamy te same książeczki czuczu są super
My mamy zabawki po córce i coś tam dostaliśmy w prezentach.
@miloscwczasachpopkultury ty serio wsadzasz palucha w pieluchę? :O ja sprawdzam czy pasek niebieski.
Ja nie mam tej kostkiTa kostke maja prawie wszystkie haha
Ja ją doczepilam do huśtawki
I tym sposobem robimy jednak obiad haha
Mój by tak długo, grzecznie nie polezal na brzuszku jak Twoja niunia
To ja znam coś lepszego dołączam zdjęcie
Mój też od początku śpi w łóżeczku i żadnego usypiania na rękach nie ma. Odkładam go do łóżeczka, gasze światło i przede wszystkim telewizor i idzie spać. Jak gra tv to nie usnie bo za bardzo obraz mu mryga na ścianie w nocy. Jak wszystko zgasze to chwilkę się pokreci i usypia
Myślałam nad czymś takim
Zobacz załącznik 906801
tylko wezmę rękę i zaraz oczy otwarte...więc dziś obiadu nie będzie
Zobacz załącznik 906803
To moja też ma kilka takich zabawek szeleszcAcych, karuzele , bujaczek itp. myślałam , że czyms jeszcze dzieci się bawią a ja tylko taka do tyłu