reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Udało mi się w końcu zrobić małemu zdjęcie jak się śmieje. Jest niewyraźne bo zrobione szybko bo mały zawsze jak zobaczy telefon to poważnieje i się przygląda i koniec z uśmiechami ☺
20181004_124043.jpg

Załączniki

• 20181004_124043.jpg
    20181004_124043.jpg
    471,1 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Dziewczyny tak przy okazji zapraszam [emoji173]️ dostaje zajoba w domu bez klientek :( i wracam pełną parą do Faberlic bo Oszaleje :)

Link do: Faberlic Rzeszów + Wysyłka Cała Polska
Link mi nie działa[emoji4]
Dziewczyny a wasze dzieciaki też tak dużo śpią? Ciekawa jestem kiedy przestanie Młody tak dużo spać. Okres aktywności ma rano z 1,5 h i popołudniu też coś tak ale poza tym to je i śpi :) dzisiaj jak go włożyłam do gondoli to zasnął zanim go zniosłam na dół.
Mój nie śpi[emoji4]rzadko kiedy[emoji4]

Dziewczyny a wasze dzieciaki też tak dużo śpią? Ciekawa jestem kiedy przestanie Młody tak dużo spać. Okres aktywności ma rano z 1,5 h i popołudniu też coś tak ale poza tym to je i śpi :) dzisiaj jak go włożyłam do gondoli to zasnął zanim go zniosłam na dół.

Tak moja tez dużo śpi. Od rana w sumie prawie ciagle, tylko z 3 razy Pielucha do zmiany i cyc prawie na śpiocha i śpi śpi [emoji3] za to nocki ma takie, ze na karmienie co 2 h się budzi także coś za coś [emoji5]

Udało mi się w końcu zrobić małemu zdjęcie jak się śmieje. Jest niewyraźne bo zrobione szybko bo mały zawsze jak zobaczy telefon to poważnieje i się przygląda i koniec z uśmiechami [emoji5]
Zobacz załącznik 904333

Super [emoji5] u nas tez już coraz więcej uśmieszków jest i to takich świadomych to jest najpiękniejsze :)

No i dziś kończy nam młoda 2 miesiące [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji512][emoji512]
IMG_2349.JPG

Załączniki

• IMG_2349.JPG
    IMG_2349.JPG
    206 KB · Wyświetleń: 296
Tak moja tez dużo śpi. Od rana w sumie prawie ciagle, tylko z 3 razy Pielucha do zmiany i cyc prawie na śpiocha i śpi śpi [emoji3] za to nocki ma takie, ze na karmienie co 2 h się budzi także coś za coś [emoji5]
My to chyba dopiero ogarniamy co to zdrowy sen, od czasu zmiany tego mleka śpi spokojniej, tak to było wieczne skręcanie i spanie na czuja... pierwsze dwa ryg spała mi nim stop, pamietam jak ja nie mogłam wybudzić na mleko w szpitalu to dostałam opierdziel od położnej ze ma wstawać co 3 h co by się nie działo :D

reklama
Do góry