reklama
Vanilia120
Fanka BB :)
Mniam zjadłabym wszystkoMoje dzieła dzisiejsze, część babeczek jeszcze w piekarniku;-)
Mikasa7
Zapraszam zatem na kawe, upiekę jeszczeMniam zjadłabym wszystko
oliwiapatrycja
Jakie apetyczneMoje dzieła dzisiejsze, część babeczek jeszcze w piekarniku;-)
Maljan
Myli jej się dzień z nocą [emoji16]Tak moja tez dużo śpi. Od rana w sumie prawie ciagle, tylko z 3 razy Pielucha do zmiany i cyc prawie na śpiocha i śpi śpi [emoji3] za to nocki ma takie, ze na karmienie co 2 h się budzi także coś za coś [emoji5]
Biedroneczka10
A to w sumie dobrze jak dziecko często je w nocy w sensie dla laktacji no i pokarm nocny lepszy ja dlatego śpię z młodym w łóżku bo on też się budzi od północy co 2 h ale dzięki temu ładnie przybieraMyli jej się dzień z nocą [emoji16]
Bajunia
Ja chcę przepis na babeczki ☺ wyglądają pysznieMoje dzieła dzisiejsze, część babeczek jeszcze w piekarniku;-)
Vanilia120
Zamówiłam sobie właśnie na olx biały kombinezon. W ogóle nie zniszczony bo dostałam jego zdjęcia z każdej strony Pan mi wysłałam zdjęcie każdej nogawki z przodu i z tylu tak samo rekawków ma jakieś misie na środku, ale myślę że na Chrzest i tak się nada. Za całość dałam 25 zl. Rozmiar 62. Mam nadzieję że za miesiąc będzie dobry. Moje dziecko osiągnęło rozmiar 56 i dopiero teraz wszystkie te ciuszki są na niego idealne. Oby nie zaczął rosnąć w ekspresowym tempie i eby nie okazalo się, że 11 listopada kombinezon będzie za mały ale wolę się przygotować na zapas niż na ostatnią chwilę czegoś szukać. Na allegro znalazłam też piękne zaproszenia na chrzest z koperta i naklejka na kopertę, jakby któraś chciała to wyśle linka.
Załączniki
Anulaa88
Ale pyszności[emoji16]Moje dzieła dzisiejsze, część babeczek jeszcze w piekarniku;-)
reklama
Mikasa7
Proszę bardzo :-)Ja chcę przepis na babeczki ☺ wyglądają pysznie
Link do: Babeczki czekoladowe (brownies) z malinami | Moje Wypieki