reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój też niedlugo na delegacje jedzie... na 2 dni, a pod koniec roku na 3... Ale teraz jestem cały tydzień z dwójką dzieci, mąż ma druga pracę i 2 razy w tyg wraca o 20.30, więc w sumie do ogarniecia:)
Pewnie że do ogarnięcia , kwestia tylko zmęczenia. Ja bym padła na nos non stop tak z 2. Z mężem łatwiej:) on odstawia córkę do przedszkola ja ją odbieram. Dodam że przedszkole mamy nie blisko tylko 10 min samochodem, a najczęściej jeździmy autobusem.

Wróciłam do domu bo już zmarzłam Młody pewnie pospi z 5 minut k będzie pobudka.

reklama
Podobni ? :)
Na pierwszym zdjęciu synek jak był mały a na drugim Malwinka :p
1538646017291.jpg

Załączniki

• 1538646017291.jpg
    1538646017291.jpg
    353,1 KB · Wyświetleń: 305
Dziewczyny mam owulke.. myslalam ze po porodzie mi bolesne owulacje znikna ,a tu jajo.. boli.. :/
Wvzoraj przez caly dzien cmila mnie glowa.. ale wieczorem to juz przesadzila.. tabletka jedna nie pomogla(apap extra) ,wzielam druga i chlodzilam czaszke zelowym paskiem z zamrazalki.. przeszlo.. az tak mnie dawno nie bolalo :(

Ja dziś jestem z siebie dumna...od rana zrobiłam obiad, ciasto, ogarnęłam kuchnię, wyrzucilam smieci, ogarnęłam dwójkę dzieci i jestem już na spacerze,syn na hulajnodze:) jeszcze muszę zrobić babeczki, ciasto i babeczki dla męża do pracy w podziękowaniu za prezent dla mlodej....
Haha. A ja dzisiaj odwrotnie ☺ nie mogę się ogarnąć. Zrobiłam tylko paznokcie i chodzę nadal w koszuli nocnej. Obiad może sam się zrobi? ☺

Haha. A ja dzisiaj odwrotnie ☺ nie mogę się ogarnąć. Zrobiłam tylko paznokcie i chodzę nadal w koszuli nocnej. Obiad może sam się zrobi? ☺
A Twoja córka nie chodzi do przedszkola że ty dalej w koszuli? Ja to paznokcie robię tylko jak jest mąż bo ledwo zacznę a trzeba z Młodym coś i nie zdążyły by wyschnąć.

reklama
Ja dziś jestem z siebie dumna...od rana zrobiłam obiad, ciasto, ogarnęłam kuchnię, wyrzucilam smieci, ogarnęłam dwójkę dzieci i jestem już na spacerze,syn na hulajnodze:) jeszcze muszę zrobić babeczki, ciasto i babeczki dla męża do pracy w podziękowaniu za prezent dla mlodej....
no no... działasz na całego :) ja w sumie też, choć dziś spokojnie, tylko obiad i sprzątanie i dzieci. jakie ciacho upiekłas? a jakie babeczki? ostatnio polubiłam pieczenie :)
Pewnie że do ogarnięcia , kwestia tylko zmęczenia. Ja bym padła na nos non stop tak z 2. Z mężem łatwiej:) on odstawia córkę do przedszkola ja ją odbieram. Dodam że przedszkole mamy nie blisko tylko 10 min samochodem, a najczęściej jeździmy autobusem.

Wróciłam do domu bo już zmarzłam Młody pewnie pospi z 5 minut k będzie pobudka.
Wszystko zależy na ile dzieci absorbujące :) wiadomo, że lepiej jak jest mąż. Mój wraca wieczorami i najczęsciej jego zajęciem jest "umilenie mi czasu", żebym miała do kogo dorosłego buzie otworzyć :)
Podobni ? :)
Na pierwszym zdjęciu synek jak był mały a na drugim Malwinka :pZobacz załącznik 904276
Bardzo podobni. Moje córeczki były bardzo podobne od małego i też takie kudłate jak Twoje dzieci, a leoś jest inny. Nie wiem po kim on wziął te geny :p chyba po tatusiu :p a dziewczynki we mnie się wdały :)
Dziewczyny mam owulke.. myslalam ze po porodzie mi bolesne owulacje znikna ,a tu jajo.. boli.. :/
Wvzoraj przez caly dzien cmila mnie glowa.. ale wieczorem to juz przesadzila.. tabletka jedna nie pomogla(apap extra) ,wzielam druga i chlodzilam czaszke zelowym paskiem z zamrazalki.. przeszlo.. az tak mnie dawno nie bolalo :(
ojj... mnie też owulka zawsze charakterystycznie boli. jak młodsza byłam myslałam że to zapalenie wyrostka bo zawsze mnie boli z prawej strony (a podobno owulacja jest z dwóch jajników naprzemiennie) 27 października mam pierwsze zajęcia z ziołolecznictwa, będę się dzielić wiedzą jeśli zechcesz :) nie mogę się doczekać :) choć mam lekkie obawy jak mój małzonek ogarnie trójcę przez całe dwa dni...

Do góry