reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój też niedlugo na delegacje jedzie... na 2 dni, a pod koniec roku na 3... Ale teraz jestem cały tydzień z dwójką dzieci, mąż ma druga pracę i 2 razy w tyg wraca o 20.30, więc w sumie do ogarniecia:)
Pewnie że do ogarnięcia , kwestia tylko zmęczenia. Ja bym padła na nos non stop tak z 2. Z mężem łatwiej:) on odstawia córkę do przedszkola ja ją odbieram. Dodam że przedszkole mamy nie blisko tylko 10 min samochodem, a najczęściej jeździmy autobusem.

Wróciłam do domu bo już zmarzłam Młody pewnie pospi z 5 minut k będzie pobudka.

reklama
Podobni ? :)
Na pierwszym zdjęciu synek jak był mały a na drugim Malwinka :p
1538646017291.jpg

Załączniki

• 1538646017291.jpg
    1538646017291.jpg
    353,1 KB · Wyświetleń: 313
Dziewczyny mam owulke.. myslalam ze po porodzie mi bolesne owulacje znikna ,a tu jajo.. boli.. :/
Wvzoraj przez caly dzien cmila mnie glowa.. ale wieczorem to juz przesadzila.. tabletka jedna nie pomogla(apap extra) ,wzielam druga i chlodzilam czaszke zelowym paskiem z zamrazalki.. przeszlo.. az tak mnie dawno nie bolalo :(

Ja dziś jestem z siebie dumna...od rana zrobiłam obiad, ciasto, ogarnęłam kuchnię, wyrzucilam smieci, ogarnęłam dwójkę dzieci i jestem już na spacerze,syn na hulajnodze:) jeszcze muszę zrobić babeczki, ciasto i babeczki dla męża do pracy w podziękowaniu za prezent dla mlodej....
Haha. A ja dzisiaj odwrotnie ☺ nie mogę się ogarnąć. Zrobiłam tylko paznokcie i chodzę nadal w koszuli nocnej. Obiad może sam się zrobi? ☺

Haha. A ja dzisiaj odwrotnie ☺ nie mogę się ogarnąć. Zrobiłam tylko paznokcie i chodzę nadal w koszuli nocnej. Obiad może sam się zrobi? ☺
A Twoja córka nie chodzi do przedszkola że ty dalej w koszuli? Ja to paznokcie robię tylko jak jest mąż bo ledwo zacznę a trzeba z Młodym coś i nie zdążyły by wyschnąć.

reklama
Ja dziś jestem z siebie dumna...od rana zrobiłam obiad, ciasto, ogarnęłam kuchnię, wyrzucilam smieci, ogarnęłam dwójkę dzieci i jestem już na spacerze,syn na hulajnodze:) jeszcze muszę zrobić babeczki, ciasto i babeczki dla męża do pracy w podziękowaniu za prezent dla mlodej....
no no... działasz na całego :) ja w sumie też, choć dziś spokojnie, tylko obiad i sprzątanie i dzieci. jakie ciacho upiekłas? a jakie babeczki? ostatnio polubiłam pieczenie :)
Pewnie że do ogarnięcia , kwestia tylko zmęczenia. Ja bym padła na nos non stop tak z 2. Z mężem łatwiej:) on odstawia córkę do przedszkola ja ją odbieram. Dodam że przedszkole mamy nie blisko tylko 10 min samochodem, a najczęściej jeździmy autobusem.

Wróciłam do domu bo już zmarzłam Młody pewnie pospi z 5 minut k będzie pobudka.
Wszystko zależy na ile dzieci absorbujące :) wiadomo, że lepiej jak jest mąż. Mój wraca wieczorami i najczęsciej jego zajęciem jest "umilenie mi czasu", żebym miała do kogo dorosłego buzie otworzyć :)
Podobni ? :)
Na pierwszym zdjęciu synek jak był mały a na drugim Malwinka :pZobacz załącznik 904276
Bardzo podobni. Moje córeczki były bardzo podobne od małego i też takie kudłate jak Twoje dzieci, a leoś jest inny. Nie wiem po kim on wziął te geny :p chyba po tatusiu :p a dziewczynki we mnie się wdały :)
Dziewczyny mam owulke.. myslalam ze po porodzie mi bolesne owulacje znikna ,a tu jajo.. boli.. :/
Wvzoraj przez caly dzien cmila mnie glowa.. ale wieczorem to juz przesadzila.. tabletka jedna nie pomogla(apap extra) ,wzielam druga i chlodzilam czaszke zelowym paskiem z zamrazalki.. przeszlo.. az tak mnie dawno nie bolalo :(
ojj... mnie też owulka zawsze charakterystycznie boli. jak młodsza byłam myslałam że to zapalenie wyrostka bo zawsze mnie boli z prawej strony (a podobno owulacja jest z dwóch jajników naprzemiennie) 27 października mam pierwsze zajęcia z ziołolecznictwa, będę się dzielić wiedzą jeśli zechcesz :) nie mogę się doczekać :) choć mam lekkie obawy jak mój małzonek ogarnie trójcę przez całe dwa dni...

Do góry