Bajunia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link mi nie działa[emoji4]Dziewczyny tak przy okazji zapraszam [emoji173]️ dostaje zajoba w domu bez klientek i wracam pełną parą do Faberlic bo Oszaleje
Link do: Faberlic Rzeszów + Wysyłka Cała Polska
Mój nie śpi[emoji4]rzadko kiedy[emoji4]Dziewczyny a wasze dzieciaki też tak dużo śpią? Ciekawa jestem kiedy przestanie Młody tak dużo spać. Okres aktywności ma rano z 1,5 h i popołudniu też coś tak ale poza tym to je i śpi dzisiaj jak go włożyłam do gondoli to zasnął zanim go zniosłam na dół.
Dziewczyny a wasze dzieciaki też tak dużo śpią? Ciekawa jestem kiedy przestanie Młody tak dużo spać. Okres aktywności ma rano z 1,5 h i popołudniu też coś tak ale poza tym to je i śpi dzisiaj jak go włożyłam do gondoli to zasnął zanim go zniosłam na dół.
Zobacz załącznik 904368 Mój buldożek angielski
Udało mi się w końcu zrobić małemu zdjęcie jak się śmieje. Jest niewyraźne bo zrobione szybko bo mały zawsze jak zobaczy telefon to poważnieje i się przygląda i koniec z uśmiechami [emoji5]
Zobacz załącznik 904333
My dzisiaj kończymy 6 tygSuper [emoji5] u nas tez już coraz więcej uśmieszków jest i to takich świadomych to jest najpiękniejsze
No i dziś kończy nam młoda 2 miesiące [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji512][emoji512]Zobacz załącznik 904375
My to chyba dopiero ogarniamy co to zdrowy sen, od czasu zmiany tego mleka śpi spokojniej, tak to było wieczne skręcanie i spanie na czuja... pierwsze dwa ryg spała mi nim stop, pamietam jak ja nie mogłam wybudzić na mleko w szpitalu to dostałam opierdziel od położnej ze ma wstawać co 3 h co by się nie działoTak moja tez dużo śpi. Od rana w sumie prawie ciagle, tylko z 3 razy Pielucha do zmiany i cyc prawie na śpiocha i śpi śpi [emoji3] za to nocki ma takie, ze na karmienie co 2 h się budzi także coś za coś [emoji5]
To moja roznie.. wczoraj w dzien spala ladnie ,dzis w ogole prawie.. nocki dobreTak moja tez dużo śpi. Od rana w sumie prawie ciagle, tylko z 3 razy Pielucha do zmiany i cyc prawie na śpiocha i śpi śpi [emoji3] za to nocki ma takie, ze na karmienie co 2 h się budzi także coś za coś [emoji5]