E
Ewka34
Gość
Jasne ze chce :* wiem ze jakas mieszanka ziol jest na bolesne miesiaczki cos z krwawnikiem,ale nie wiem czy moge to pic na owulki ,bo miesiaczki mialam lekkie i malo bolesne :/ super te warsztaty ❤ przydalyby mi sie tez ❤no no... działasz na całego ja w sumie też, choć dziś spokojnie, tylko obiad i sprzątanie i dzieci. jakie ciacho upiekłas? a jakie babeczki? ostatnio polubiłam pieczenie
Wszystko zależy na ile dzieci absorbujące wiadomo, że lepiej jak jest mąż. Mój wraca wieczorami i najczęsciej jego zajęciem jest "umilenie mi czasu", żebym miała do kogo dorosłego buzie otworzyć
Bardzo podobni. Moje córeczki były bardzo podobne od małego i też takie kudłate jak Twoje dzieci, a leoś jest inny. Nie wiem po kim on wziął te geny chyba po tatusiu a dziewczynki we mnie się wdały
ojj... mnie też owulka zawsze charakterystycznie boli. jak młodsza byłam myslałam że to zapalenie wyrostka bo zawsze mnie boli z prawej strony (a podobno owulacja jest z dwóch jajników naprzemiennie) 27 października mam pierwsze zajęcia z ziołolecznictwa, będę się dzielić wiedzą jeśli zechcesz nie mogę się doczekać choć mam lekkie obawy jak mój małzonek ogarnie trójcę przez całe dwa dni...