reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jakie maleństwo ❤❤ ile ona teraz waży?
4300 z dzisiaj, w czwartek kończy 6 tyg.
Chyba tak wyślą tylko:D
3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg Tu już chyba większa się wydaje :D No i ma włosy hahaha

Załączniki

• 3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg
    3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg
    485,5 KB · Wyświetleń: 148
reklama

Załączniki

• 20181001_070443.jpg
    20181001_070443.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
Ja już po wizycie u gina. To co zasłania mi wejście do pochwy to tylnia ściana pochwy. Niestety ale to już tak zostanie. Jeżeli mi to bardzo przeszkadza to tylko zabieg z medycyny estetycznej. Jakieś nitki które to naciągną. Narazie sobie daruję, może się skuszę po drugim dziecku :D
To mi powiedział że u mnie to się cofnie żeby sobie dać trochę czasu. Ale nie kojarzę czy mówił coś o tylnej ścianie pochwy. Nie pamiętam.

Kwestia genów pewnie. W sensie takim czy wy jako rodzice maleństwa gdy byliście mali to czy byliście z włoskami czy łysolki :)
Raczej to drugie ☺ Natalia miała jeszcze mniej włosów jak się urodziła niż mały. Ale teraz ma dosyć gęste i grube włosy i ciężkie. Jak jej zrobię kitkę wysoko to zaraz jej zjeżdża w dół.

Ja tez na slodkie teraz jesten,ale po ostatniej akcji z kupka malej,nie jem czekolady ;) za to kupuje batony musli i jednego dziennie sobie zjem i na tym moja akcja slodyczowa sie konczy,chyba ze miodku troche zjem ;) zaczelam pic siemie lniane,nasiona zalane woda tylko.. no i owoce,warzywa,kasze,gotowane mieso itd ;) i pije ziola typu melise i pokrzywe ;) zamowilam przez olx u kogos kto to hoduje ;)
Mój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.

Wszystko możliwe. A to po tej szczepionce jej się te kupy tak pogorszyły? Mi znajoma mówiła że podobno po szczepieniu na rotawirusa przez 2-3 dni trzeba pieluszki z kupą zawijać szczelnie w torebki foliowe zanim się wyrzuci i dokładnie myć ręce po zmianie pieluszki żeby się ten wirus nie rozprzestrzenił. Mi nikt przy szczepieniu nic takiego nie mówił. Tzn ręce i tak zawsze myję ale nie zawijam w te sreberka ☺
Haha ja nie zawijalam i zapewne rak też nie zawsze mylam...z synem jak był mały i po szczepionce to mnie uprzedzpno, teraz zapomniałam... A kupy faktycznie po szczepienie się baaardzo pogorszyły. Zbiegło się to w czasie z odstawieniem mleka,Bo i we wtorek szczepienie i początek mojej diety... na śmierć zapomniałam że po tym rotarixie tak może być... myślę że będzie lepiej, bo dziś już były żółte kupki,a nie zielone;) mam nadzieję że nikogo tym nie zarazila:D

reklama
Do góry