reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja już po wizycie u gina. To co zasłania mi wejście do pochwy to tylnia ściana pochwy. Niestety ale to już tak zostanie. Jeżeli mi to bardzo przeszkadza to tylko zabieg z medycyny estetycznej. Jakieś nitki które to naciągną. Narazie sobie daruję, może się skuszę po drugim dziecku :D

Zobacz załącznik 903478 Zobacz załącznik 903477 Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski
O Rety. Nie to samo dziecko ☺ no u mnie jest dokładnie odwrotnie niż u Ciebie. Mały urodził się z delikatnym meszkiem na czubku głowy a teraz mu fajnie widać gdzie się czoło zaczyna ☺
Ale oczy ma piękne takie duże☺ moja córa też takie duże miała. Synek już ma mniejsze. Za to usta ma większe niż Natalka miała.

Jejku dziewczyny, współczuję Wam diet. To musi być ciężko bo czasami przy małym dziecku człowiek nie ma czasu i zjadły coś w biegu, na szybko a tu trzeba dokładnie przemyśleć co można zjeść żeby nie zaszkodzić dziecku.
Ja jem właściwie wszystko. Dziś zjadłam pół czekolady Wedla tiramisu a teraz czekam na pizzę:)
Ja też teraz wręcz pochłaniam słodycze. Ciekawe co na to moja trenerka Chodakowska☺ Dzisiaj w Lidlu kupiłam czekolade schogetten mleczną i sama ręka mi chodziła. Jak Natalka przyszła z przedszkola to obejrzała zakupy które dla niej kupiłam i mówi że byłaby bardziej zadowolona jakbym kupiła jej też coś słodkiego. Ciort jeden☺ to ja mówię że w pokoju jest czekoladka. Ta poleciała i zawiedziona wraca i mówi że zostały tylko 3 kawałki. Aż byłam w szoku że wsunęłam prawie całą. Dobrze że zapas kinderków w szafce☺

Tak tu czytam i czytam i mam jeszcze jeden pomysł na potencjalnego winowajce tego śluzu w kupię.... W zeszły wtorek miała szczepienie, w tym na rotawirusy. Na forach znalazłam informację że pediatrzy mówią,że po pierwszej dawce do 4 tyg nawet może się tak utrzymywać... jutro pidpytam, bo przejdę się że starszakiem
Wszystko możliwe. A to po tej szczepionce jej się te kupy tak pogorszyły? Mi znajoma mówiła że podobno po szczepieniu na rotawirusa przez 2-3 dni trzeba pieluszki z kupą zawijać szczelnie w torebki foliowe zanim się wyrzuci i dokładnie myć ręce po zmianie pieluszki żeby się ten wirus nie rozprzestrzenił. Mi nikt przy szczepieniu nic takiego nie mówił. Tzn ręce i tak zawsze myję ale nie zawijam w te sreberka ☺

Ja też teraz wręcz pochłaniam słodycze. Ciekawe co na to moja trenerka Chodakowska☺ Dzisiaj w Lidlu kupiłam czekolade schogetten mleczną i sama ręka mi chodziła. Jak Natalka przyszła z przedszkola to obejrzała zakupy które dla niej kupiłam i mówi że byłaby bardziej zadowolona jakbym kupiła jej też coś słodkiego. Ciort jeden☺ to ja mówię że w pokoju jest czekoladka. Ta poleciała i zawiedziona wraca i mówi że zostały tylko 3 kawałki. Aż byłam w szoku że wsunęłam prawie całą. Dobrze że zapas kinderków w szafce☺
Ja tez na slodkie teraz jesten,ale po ostatniej akcji z kupka malej,nie jem czekolady ;) za to kupuje batony musli i jednego dziennie sobie zjem i na tym moja akcja slodyczowa sie konczy,chyba ze miodku troche zjem ;) zaczelam pic siemie lniane,nasiona zalane woda tylko.. no i owoce,warzywa,kasze,gotowane mieso itd ;) i pije ziola typu melise i pokrzywe ;) zamowilam przez olx u kogos kto to uprawia ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry