Bajunia
Fanka BB :)
Haha. Ocyska ma nieziemskie ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha. Ocyska ma nieziemskie ☺
BrawoTemat kupy widzę tematem przewodnim
To i ja się pochwalę. Moje dostawianie małej na moje minimalistyczne karmienie z cycka poprawiło jej koloryt w końcu mała już się też mniej buntuje bo ma większą siłę ciągu.
Siłę jaka wkłada w ssanie wypurtuje ją i w ogóle.mniej ma gazów jakoś więc moze ten HiPP na gazy w końcu zaczął pomagać.
Wiem że dla was które kp to norma, ale dla mnie to mój mały sukces jak kolor się zmienił
Spróbuj sudocremem. Może maść z witaminą A?Dziewczyny mam pytanie do was. Po kompresach na ranie z soli fizjologicznej wargi od wewnątrz chyba są mocno zaczerwienione a mycie przy cewce szczypie. Pomijam że cewka jakoś jest bardziej otwarta . Nie chcę już chemii wielkiej używać typu octenispet itp.
Co tu użyć w miarę naturalnego by zapalenie zeszło? Jem już probiotyki też i naturalne jogurty by flora bakteryjna wróciła do normy.
Robiłam już nadmanganianem ale jakoś szczególnie tym razem nie pomógł.
Byliśmy wczoraj w galerii handlowej i na środku na ławeczce siedział sobie jakiś facet z wózkiem. Ja patrzę a on wyciąga termo opakowanie i zaczyna karmić tego niemowlaka. Ale super widok naprawdę byłam zaskoczona bo pierwszy raz widziałam żeby to facet karmił dziecko w takim miejscu
Spróbuj sudocremem. Może maść z witaminą A?
Sudocream nieee. Coś tłustego lepiejNie wiem czy sudokrem nie podrażnia bardziej na śluzówce ale może alantanem spróbuję.
Super mój Bartek tez na spacerach karmi a i dziś wielki dzień, bo idę na 9;15 do fryzjera i on zostaje biedny sam z malutka i dopiero po nocce teraz wrócił także pospi z 1,5 h i koniec. A ja pewnie minimum o 14 wrócę dopiero jak nie później.. także mam stresa