reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy

Załączniki

• 4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg
    4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 181
reklama
Kochana kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne ale powiem pamiętasz co Możesz a co nie. Ja na co dzień nawet nie myślę o tym że mam jakąkolwiek dietę. Jedynie widzę po sobie ze lecę z wagi
Mi by się taka dieta przydała bo mam trochę kg do zrzucenia wyhodowanych jeszcze przed ciążą. Na razie o tym nie myślę bo choroba Izy i jej ewentualne powikłania spędza mi sen z powiek ale muszę się wziąć za siebie bo nie mogę na siebie patrzeć.

Załączniki

• IMG_1074.JPG
    IMG_1074.JPG
    327,3 KB · Wyświetleń: 398
  • IMG_2073.JPG
    IMG_2073.JPG
    248,2 KB · Wyświetleń: 409
  • IMG_1702.JPG
    IMG_1702.JPG
    435,7 KB · Wyświetleń: 402
Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g :D i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...

Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g :D i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...
Kinia tylko żeby Cię nie zdziwiły mega smierdzace zielone kupy na tym mleku :) bo na nim to norma :*

Moja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.
Byliście u księdza? Potwierdziliscie chrzest na 28ego?
Jeszcze jej urosną :)
Tak byliśmy i będzie 28 :) nie było proboszcza tylko młody taki to nawet bardzo nie gadał że nie mamy ślubu kościelnego :) tylko coś tam mówił że możemy połączyć chrzest ze ślubem, tylko bysmy musieli z proboszczem pogadac . Sama nie wiem ..teraz to bym nie zdążyła nawet wszystkiego ogranac to pewnie na wiosnę ten ślub może zrobimy ale taki kameralny bez wesela bo nie chce :)

reklama
Mała przez dwa dni zrobiła tylko małego klesika i smierdzące bączki puszczała , dałam jej ze 20 ml wody przegotowanej i po pół godziny wkoncu zrobiła mega wielką kupkę . Czyli woda fajnie działa :)
Pierwszy raz piła wodę i dobrze ciągnęła

Do góry