reklama
Bebilon pepti dha albo NutramigenZobacz załącznik 903509 IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy
Mi by się taka dieta przydała bo mam trochę kg do zrzucenia wyhodowanych jeszcze przed ciążą. Na razie o tym nie myślę bo choroba Izy i jej ewentualne powikłania spędza mi sen z powiek ale muszę się wziąć za siebie bo nie mogę na siebie patrzeć.Kochana kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne ale powiem pamiętasz co Możesz a co nie. Ja na co dzień nawet nie myślę o tym że mam jakąkolwiek dietę. Jedynie widzę po sobie ze lecę z wagi
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 903478 Zobacz załącznik 903477 Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski
Nie, mojej tylko troszkę się przerzedziły i zrobiły się jaśniejsze dlatego tez może wrażenie, ze ma ich mniej.
A tam gdzie miała zakola już wyrastaja nowe włoski.
Tu jak piorun rozczochrana[emoji16]
A taki jej meszek rośnie
Załączniki
Moja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.Moja ma nadal włoski i nawet większe jak były Zobacz załącznik 903507
Byliście u księdza? Potwierdziliscie chrzest na 28ego?
Daj znać po wizycie.Zobacz załącznik 903509 IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy
Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...
Kinia tylko żeby Cię nie zdziwiły mega smierdzace zielone kupy na tym mleku bo na nim to norma :*Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...
oliwiapatrycja
Jeszcze jej urosnąMoja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.
Byliście u księdza? Potwierdziliscie chrzest na 28ego?
Tak byliśmy i będzie 28 nie było proboszcza tylko młody taki to nawet bardzo nie gadał że nie mamy ślubu kościelnego tylko coś tam mówił że możemy połączyć chrzest ze ślubem, tylko bysmy musieli z proboszczem pogadac . Sama nie wiem ..teraz to bym nie zdążyła nawet wszystkiego ogranac to pewnie na wiosnę ten ślub może zrobimy ale taki kameralny bez wesela bo nie chce
reklama
oliwiapatrycja
Mała przez dwa dni zrobiła tylko małego klesika i smierdzące bączki puszczała , dałam jej ze 20 ml wody przegotowanej i po pół godziny wkoncu zrobiła mega wielką kupkę . Czyli woda fajnie działa
Pierwszy raz piła wodę i dobrze ciągnęła
Pierwszy raz piła wodę i dobrze ciągnęła