reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy

Załączniki

• 4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg
    4886C038-E7A8-44B5-846A-DD98E161BB77.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 178
reklama
Kochana kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne ale powiem pamiętasz co Możesz a co nie. Ja na co dzień nawet nie myślę o tym że mam jakąkolwiek dietę. Jedynie widzę po sobie ze lecę z wagi
Mi by się taka dieta przydała bo mam trochę kg do zrzucenia wyhodowanych jeszcze przed ciążą. Na razie o tym nie myślę bo choroba Izy i jej ewentualne powikłania spędza mi sen z powiek ale muszę się wziąć za siebie bo nie mogę na siebie patrzeć.

Załączniki

• IMG_1074.JPG
    IMG_1074.JPG
    327,3 KB · Wyświetleń: 395
  • IMG_2073.JPG
    IMG_2073.JPG
    248,2 KB · Wyświetleń: 406
  • IMG_1702.JPG
    IMG_1702.JPG
    435,7 KB · Wyświetleń: 399
Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g :D i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...

Troche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400g :D i wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...
Kinia tylko żeby Cię nie zdziwiły mega smierdzace zielone kupy na tym mleku :) bo na nim to norma :*

Moja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.
Byliście u księdza? Potwierdziliscie chrzest na 28ego?
Jeszcze jej urosną :)
Tak byliśmy i będzie 28 :) nie było proboszcza tylko młody taki to nawet bardzo nie gadał że nie mamy ślubu kościelnego :) tylko coś tam mówił że możemy połączyć chrzest ze ślubem, tylko bysmy musieli z proboszczem pogadac . Sama nie wiem ..teraz to bym nie zdążyła nawet wszystkiego ogranac to pewnie na wiosnę ten ślub może zrobimy ale taki kameralny bez wesela bo nie chce :)

reklama
Mała przez dwa dni zrobiła tylko małego klesika i smierdzące bączki puszczała , dałam jej ze 20 ml wody przegotowanej i po pół godziny wkoncu zrobiła mega wielką kupkę . Czyli woda fajnie działa :)
Pierwszy raz piła wodę i dobrze ciągnęła

Do góry